Smaganu iekaisuma pazīmes

Home / Uncategorized / Smaganu iekaisuma pazīmes

Ļoti bieži smaganu iekaisums rodas pēc zoba izraušanas, tāpēc ir svarīgi par to laicīgi ziņot ārstam, lai novērstu problēmu.

Dažkārt gadās piedzīvot īpaši sāpīgu un sarežģītu procedūru zobārsta kabinetā, ja izraušanai paredzētais zobs nemaz tik viegli nenāk ārā un ir nepieciešama jau lielāka ķirurģiska iejaukšanās. Smaganu iekaisums pēc zoba izraušanas var būt vairāk iemeslu dēļ, jo tas var būt gan tādēļ, ka palikušas kādas atlūzas vai arī zobu aplikums nonācis brūcē. Tomēr ir daudz dažādu cēloņu, kas varētu izraisīt šo problēmu, tāpēc ir vērts ieskatīties informatīvajos rakstos. Katrā ziņā smaganu iekaisums pēc zoba izraušanas ir ļoti nepatīkams, rodas pietūkums, augsta temperatūra, arī sāpes un strutas vai citādas pazīmes. Arī tās var būt dažādas, tādēļ pēc zoba izraušanas ieteicams sekot līdzi tam, vai netiek novēroti kādi simptomi. Ja tas notiek, nekavējoties jādodas pie ārsta, jo, cenšoties sevi izārstēt ar visdažādākajām metodēm un siltiem dzērieniem, Jūs situāciju tikai pasliktināsiet. Lai tas nenotiktu, vienkārši jātur mutes dobumu tīru un pēc iespējas ātrāk jāapmeklē zobārsts.

Vairāk informācijas https://dentatop.lv/smaganu-iekaisums-pec-zoba-izrausanas/

Viņš pateiks gan to, kādas zāles lietot, gan kādus līdzekļus izmantot, lai skalotu mutes dobumu. Pirmajā dienā pēc zoba izraušanas vēlams neizmantot ierasto tīrīšanas veidu ar zobu birsti un pastu, jo tā varat traumēt brūci un radīt kādas problēmas. Tāpat arī pēc iekaisuma pamanīšanas un ārsta apmeklēšanas ir obligāti jāievēro visi ieteikumi un rekomendācijas, citādi var rasties jaunas problēmas un sāpes. Smaganu iekaisums pēc zoba izraušanas var būt ļoti nepatīkams, tādēļ var rasties problēmas ar ēšanu un pašsajūtu, kas liecinās, ka kaut kas nav labi. Jums noteikti jāielāgo, ka nevajadzētu mēģināt to izārstēt pašam, kā arī nebūtu vēlams to vienkārši ignorēt. Vēl jāpiebilst vien to, ka došanās pie zobārsta uz šādu procedūru saaukstēšanas vai citu slimību laikā nav vēlama, jo palielinās risks iegūt iekaisumu.

Ikvienā situācijā sekojiet rekomendācijām un padomiem, ko sniedz ārsts, citādi nebūs iespējams rast risinājumu šai problēmai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *