Automašīnas vadīšanas apmācība Rīgā

Home / Uncategorized / Automašīnas vadīšanas apmācība Rīgā

Jums jāzina, ka konkrētā autoskola uzņemas rūpes par visiem attiecīgajiem interesentiem, pats galvenais ir izvēlēties sev vajadzīgo kategoriju. Pēc apmācību pabeigšanas sapratīsiet, ka auto skola tiešām sniegusi nepieciešamās zināšanas un prasmes, turklāt Jūs būsiet tiešām spējīgs analizēt atšķirīgas situācijas, kas mēdz notikt uz ceļa. Pats galvenais izraudzītās autoskolas nolūks ir ne tikai uzlabot visu braucēju zināšanu un iemaņu līmeni, bet arī rast noteiktu sapratni par pašu automobili. Autoskolas eksāmens ir pats pēdējais, kas Jums jāveic, lai simtprocentīgi pierādītu, ka esat apguvis visas nianses un esat spējīgs doties soli uz priekšu, lai iegūtu tiesības. Turpretim CSDD eksāmens tiek kopumā vērtēts vēl detalizētāk un tā laikā nepieciešams veikt arī atsevišķu posmu, kurā konkrētais instruktors nedod komandas, bet Jums paša spēkiem jānokļūst nosauktajā galamērķī. Noteikti būtu jāpiemin, ka šī konkrētā iestāde ir arī ļoti laba motoskola, tādēļ varēsiet mierīgi apgūt visu, lai varētu vadīt motociklu. Vēl gan jāpiebilst, ka šādu apliecību reāli iespējams sākt kārtot pēc B kategorijas eksāmena nokārtošanas.

A kategorijas īpašā apmācība

Tikpat rūpīgi tiek pieskaņots arī CSN tests teorijas apgūšanas beigās, balstoties uz to, kādas konkrēti kategorijas apliecību vēlaties saņemt. To primārā tematika cieši saistīta ar dažādām ceļa zīmēm, neskaitāmu manevru izpildīšanu utt. A kategorija skolā attiecas uz dažāda veida motocikliem, tieši tāpēc to vienmēr izvēlas adrenalīna cienītāji. Konkrētās apmācības sākums ir atļauts no 22 gadu vecuma, bet tik un tā pašu apliecību vienmēr var iegūt, kad cilvēks sasniedzis 24 gadu robežu. Nozīmīgākā atšķirība pašā braukšanas testā būtu tā, ka Jums jāmāk balansēt un noturēt motociklu pat nelielā ātrumā. Pilnīgi visiem ir iespēja saņemt A1 kategorijas apliecību, kas atļauj vadīt ne tik jaudīgus motociklus, bez tam to iespējams darīt no 16 gadu vecuma.

C,C1 un B1 kategoriju piedāvājumi

Atsevišķās situācijās klientiem ir vajadzīgs kaut kas cits, līdz ar to tiek piedāvātas arī citas kategorijas. Tādā gadījumā Jums varētu noderēt C kategorija, kurā ietverti transportlīdzekļi, kuru masa acīmredzami pārsniedz 3,5t, kā arī attiecīgās mācības var uzsākt no 21 gada. Ikvienam labāk zināma ir B kategorija autoskolās, jo to iegūst jebkurš, kurš tiešām vēlas vadīt vieglos auto.  BE kategorija , kas ir B kategorijas vilcēja savienojums ar piekabi vai puspiekabi, kuras pilna masa nepārsniedz 3500 kilogramus. Blakus noteikti redzēsiet, ka pieejama B1 kategorija, kas cieši saistīta ar dažādiem kvadracikliem, kuru maksimālais iespējamais ātrums ir vien 45km/h. Ja gadījumā esat jau sasniedzis 18 gadu robežu, Jūs varēsiet sākt vajadzīgo apmācību C1 kategorijas tiesībām, kas arī paredz, ka izvēlētā spēkrata pilna masa nepārsniedz 7,5t, tomēr ir lielāka kā B kategorijā atļauts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *