Nepamaksājiet par lidojumu !

Home / Uncategorized / Nepamaksājiet par lidojumu !

Galvenais aspekts, ko cilvēki pārsvarā meklē ceļojuma iesākumā, ir lētas aviobiļetes. Visiem skaidrs, ka lēti lidojumi dod iespēju savus iekrājumus izmantot citādi, iegādājoties, piemēram, suvenīrus radiem un nobaudot teicamus ēdienus. Turkish Airlines aviobiļetes brīvi pieejamas internetā http://avio.lv/, tādēļ parocīgi veikt reģistrāciju jebkuram lidojumam. Šī aviokompānija spēj nodrošināt ļoti augstu komfortu katrā no lidojumiem, turklāt ir iespējams izbaudīt gardas maltītes ikvienā no reisiem. Šajos Turkish Airlines veiktajos lidojumos reģistrējamā bagāža var būt patiešām liela, jo bez maksas var nodot bagāžas vienības līdz 30 kg. Pastiprināta uzmanība būtu jāvelta tam, ka lidmašīnas salonā katrs var ņemt tikai bagāžas noteikto vienību līdz 8 atzīmei, bet biznesa klasē konkrētais limits ir 2 vienības. Ja patiešām vēlaties, lai Jūsu lidojumi uz Ameriku būtu iepriecinoši un patīkami, nevis nogurdinoši, bez šaubām allaž jāizvēlas iespējami lielākais komforta līmenis.

Baudiet ceļojumus ar Aeroflot

Neskaitāmās Aeroflot aviobiļetes arī ir samērā pieprasītas, tās nodrošina arī dažādas aviobiļetes uz ASV. Vērienīgas akcijas ir tas, ko cilvēki ļoti vēlas ieraudzīt, tieši tāpēc tiek veidoti dažādi to veidi. Visos Aeroflot reisos tieši rokas bagāža noteikti nedrīkst pārsniegt 10 kg, kā arī tai pilnībā jāatbilst minētajiem izmēriem. Taču nododamā bagāža ļauj pārvest salīdzinoši daudz, jo maksimālais norādītais svars somai ir tieši 23 kg. Visnotaļ ir iespējams brīvi izmantot šo bezmaksas vienību, lai pārvadātu kādas sporta preces un inventāru.

Nosacījumi, izvēloties Lufthansa lidsabiedrību

Vēl kāda pat ļoti pieprasīta opcija ir dažādi Lufthansa lidojumi, tieši tādēļ ir vērts tos iepazīt. Kā vieni no pazīstamākajiem noteikti ir tieši lidojumi no Rīgas uz pašu Dublinu, taču cilvēki brīvi var doties arī uz Āfriku utt. Konkrēti aviobiļetes uz Dublinu bez šaubām mēdz nodrošināt arī daudzi citi, tomēr Jūs varat izbaudīt, ko tieši piedāvā tik vērienīga izmēra kompānija. Samērā daudzi jau zina, ka Lufthansa rokas bagāža ir paredzēta ar konkrētiem izmēriem, turklāt konkrētās somas svaram jābūt robežās līdz 8 kg. Vēl atsevišķi droši drīkst paņemt arī mazāka izmēra rokas somu, par kuru maksa netiek prasīta. Lai varētu nodot reģistrējamo bagāžas vienību, Jums būs jāiekļaujas 23 kg.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *