Bingo spēle- kā tajā laimēt?

Home / Uncategorized / Bingo spēle- kā tajā laimēt?

Kurš gan nav dzirdējis neko par Bingo! Tā ir viena no senākajām un interesantākajām skaitļu spēlēm, kas parasti visus aizrauj ar savu vienkāršību, lielajiem laimestiem un spēlēšanas veidu. Kamēr pie mums Latvijā Bingo spēlēšana ir Superbingo pārziņā un kļuvusi par vienu no neoficiālajām tautas spēlēm un ir spēlējama tikai ar LatLoto piedāvātajām biļetēm, pasaulē ļoti plašu populāras ir dažādas atsevišķas Bingo zāles vai Bingo spēlēšana spēļu video automātos.

Bingo tiek rīkoti arī dažādu saviesīgu tikšanās reižu ietvaros. Ne tikai Latvijā, bet arī daudzviet citur pasaulē Bingo mēdz iekļaut nacionālo loteriju un izložu piedāvājuma klāstā.

Nedaudz no vēstures.

Bingo izcelsme tiek datēta ar 16. gadsimta Itāliju. No turienes Bingo aizceļoja uz Franciju, kur tā bija aristokrātu spēle. 18. gadsimtā no Francijas, tā tālāk izplatījās pa visu Eiropu, tajā skaitā Lielbritāniju. 19. gadsimtā Bingo pamati tika pielietoti arī skolās, lai bērniem mācītu dažādas matemātikas darbības un arī vēsturi.

Spēles gaita.

Bingo ir skaitļu spēle, kas nozīmē to, ka spēlētājam ir jāuzmin pēc iespējas vairāk skaitļi noteiktās kombinācijās, lai tiktu pie lielā laimesta. Kombinācijas parasti iedalās:

  • četri stūri;
  • līnija;
  • divas līnijas;
  • full house.

Kad spēles vadītājs nosauc izlozēto skaitli, spēlētājs pārbauda savas spēles biļetes un atzīmē uzminētos skaitļus. Ja ir uzminēta kāda kombinācijām, spēlētājs parasti iesaucas BINGO! Tas gan attiecas uz spēlēm, kas tiek spēlētas bingo zālēs, taču mūsu pašu Superbingo skatītāji, noteikti līdzīgas frāzes skaļā balsī izsaka, ja tiek laimēta kombinācija spēles biļetē. Parasti spēlētājiem ir iespējams izvēlēties skaitļus no 1 – 75.

 

Elektroniskais bingo.

Pieaugot tehniskajām iespējām, ļoti daudz spēļu tiek piedāvātas arī elektroniskā formā. Bingo ir viena no šādām spēlēm un elektroniski to ir iespējams spēlēt arī video automātos kazino un spēļu zālēs. Arī dažādas bezmaksas aplikācijas piedāvā ieraut Bingo azartā, tiesa gan spēlējot ar spēļu naudu. Spēles izskats noteikumi var būt papildināti un modernizēti, taču pašos spēles pamatos noteikumi paliek nemainīgi  – uzminēt konkrētus skaitļus noteiktās kombinācijās spēļu biļetēs.

 

Ja vēlies piedalīties Bingo spēlē Latvijā, nepieciešams iegādāties SuperBingo biļeti, to iesniegt Loto tirdzniecības vietās un gaidīt izlozi katru svētdienu TV ekrānos. Ja laimēsies, varbūt būs iespēja nokļūt spēles studijā, kurā ir iespējams cīnīties par vēl vērtīgākām balvām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *