KREDĪTU APVIENOŠANA INTERNETĀ VAI KLĀTIENĒ?

Home / Uncategorized / KREDĪTU APVIENOŠANA INTERNETĀ VAI KLĀTIENĒ?

Dažādi aizdevēji Latvijā, ar vien biežāk sāk piedāvāt pakalpojumu, kas apvieno dažādu citu aizdevēju izsniegto kredītu atmaksu, visu vienā maksājumā. Noteikumi ir vienkārši – ja jums ir kredītsaistības pie četriem kreditoriem, tad apvienojot visus kredītus vienā, būs nepieciešams veikts tikai vienu maksājumu. Šādi ir ērtāk un vieglāk pārvaldīt savus ikmēneša tēriņus un būt drošam, ka viss ir nokārtots. Izmantojot kredītu apvienošanu, ir iespējams samazināt procentu apmēru un pagarināt kredīta atmaksas summu, kas daudziem ir ļoti nozīmīgs faktors. Apvienot kredītus var par kopsummu 7500 eiro, turklāt, nav konkrēts aizdevumu skaits, ko drīkst pieteikt apvienošanai, taču, aizdevuma vai vairāku aizdevumu summa nedrīkst būt zemāka par 500 eiro. Sešu gadu laikā ir iespējams šo pārkreditāciju bez ķīlas atmaksāt bez lieka stresa. Procentu likmes jaunajam aizdevumam ir atkarīgas no aizdevuma summas. Aizdevējs ir atvērts sadarbībai un pieteikumus izskata ātri, parasti dažu stundu laikā.

KĀ NOTIEK KREDĪTU APVIENOŠANA?
Pārkreditācija un kredītu refinansēšana ir ātrs un vienkāršs process. Pirms daudziem gadiem ļoti populāri bija dažādi ātrie kredīti, kas ar vilinošiem piedāvājumiem ieguva daudz jaunu klientu. Ja esat vairāku ātro kredītu aizdevēju klients, tad ātro kredītu apvienošana ir lielisks veids, kā visus maksājumus apvienot vienā, turklāt, samazinot tēriņus. Mūsdienās šāda veida darījumus ir iespējams nokārtot neizejot no mājām, kas ir ērts risinājums daudziem. Ar interneta starpniecību pieteikta kredītu apvienošana, ir ērts pakalpojums un pieejams visiem 24 stundas diennaktī.

KAS VAR PIETEIKTIES PAKALPOJUMAM?
Netrūkst to, kuriem šāda veida pakalpojums ir aktuāls, tādēļ nedaudz par to, kādi nosacījumi jāievēro tiem, kuri vēlas pieteikties kredītu apvienošanai. Lai pieteiktos kredītu apvienošanai, nav vajadzīga ķīla. Bet, jāņem vērā divi citi svarīgi nosacījumi, proti, nepieciešama stabila darba vieta un ienākumi, kā arī kredītvēsturei ir jābūt nevainojamai. Kredītu apvienošanai var pieteikties ikviena persona, vecumā no 21-70 gadu vecumam. Svarīgi, lai būtu pieejams arī konts kādā no Latvijas bankām un personu apliecinošs dokuments. Jāpiebilst, lai līgumu parakstītu elektroniski, būs nepieciešams elektroniskais paraksts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *