Metāla konstrukciju ražošana.

Home / Uncategorized / Metāla konstrukciju ražošana.

Kalējiem vienmēr ir bijusi kā arī būs goda vieta amatnieku vidū, jo prasme apieties ar metālu turklāt, no tā radīt dažādus dizaina elementus un celtniecībā izmantojamus elementus, ir augstā vērtē. Bieži metālāpstrādes speciālistu palīdzība tiek meklēta, lai veidotu speciālus pēc pasūtījuma gatavotus dizaina objektus vai arī pat kāpnes un arī margas. Pēc pasūtījuma veidotas lietas, noteikti piešķirs īpašu auru un noteikti palielina īpašuma finansiālo vērtību. Dažāda veida metāla apstrādes firmas ļoti labprāt pieņem arī rūpnieciska rakstura pasūtījumus, piemēram, metāla siju būvei. Visbiežāk, izveidojamo lietu saraksts ir nebeidzams turklāt, izgatavot varētu gandrīz jebko – sākot ar interjēra priekšmetiem kā arī beidzot ar metāla karkasiem un sijām un logu restēm, žogu stabi.

 

Metāla kāpnes Latvijā.

Nedaudz vēl par margu un trepju izgatavošanu. Daudzu cilvēku prātos mājo maldīgs uzskats, ka vairākas metāla trepes izskatās vienādi kā arī tām nav vietas parastajās privātmājās, jo to izskats atgādinās ugunsdzēsības izejas kāpnes. Mūsdienās ir pieejamas ne vien neskaitāmas tehniskās iespējas metāla apstrādei, bet arī dizaina izstrādāšanai kā arī pēcāk to realizēšanai dzīvē. Metāla kāpnes var būt graciozi izlocītas kā arī visādi citādas pielāgotas pasūtītāja vēlmēm. Trepēm noteikti būtu jābūt apvienojumā ar margām. Kāpņu margas pilda gan vizuālu funkciju, gan ir montētas drošības nolūkiem. Margu izstrādāšanas dizainam nav ierobežojumu – viss, kā klients vēlas! Pasūtījums tiek pieņemts un arī veikts ņemot vērā dažādas pozīcijas.

 

Metāla vārti un arī žogi privātpersonām.

Vēl viena liela pakalpojumu grupa ir metāla žogi un arī vārti. Savu īpašumu grib aizsargāt ik viens no mums un metāla žogs vai izturīgi metāla vārti būs vislabākais veids kā to īstenot. Mūsu uzņēmumā izgatavotie metāla vārti kā arī žogi, pasargās īpašumu jebkurā diennakts laikā. Lielisks risinājums drošībai savā īpašumā būs metāla restu izgatavošana kā arī uzstādīšana. Metāla restes nav vajadzības asociēt ar cietumu – tās nereti tiek uzstādītas logiem, kas tiek vērsti uz ielas pusi, kur ir aktīva satiksme un gājēju plūsma. Arī logu restes ir iespējams izlocīt visdažādākajos veidos, lai izveidotu unikālu dizainu apvienojumā ar augstu funkcionalitāti.

 

Metāla apsrādes speciālistu piedāvājumi aģentūrām un privātpersonām.

Metālapstrāde cilvēku prātos asociējas ar masveida rūpniecisku ražošanu vai arī māksliniecisku norisi. Mūsu iestādes un personāla mērķis ir parādīt, ka metāls kļūst ļoti elastīgs un viegli pielāgojams materiāls, no kura var veidot arī dažāda veida ikdienā lietojamus elementus, tai skaitā žogus un trepes privātiem pasūtītājiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *