Individuāli izlocītas metāla trepes un arī margas.

Home / Uncategorized / Individuāli izlocītas metāla trepes un arī margas.

Kalēji vienmēr ir bijuši un arī vienmēr būs nozīmīga amatniecības nozares daļa, jo viņu pakalpojumi ir svarīgi vienmēr. Bieži metālāpstrādes speciālistu palīdzība tiek meklēta, lai radītu speciālus pēc pasūtījuma gatavotus dizaina objektus vai pat kāpnes un arī margas.

Vienā eksemplārā izgatavots šāda tipa interjēra priekšmets ir ļoti ekskluzīvs un noteikti palielinās īpašuma kopējo vērtību. Dažāda veida metāla apstrādes uzņēmumi ļoti labprāt pieņem arī rūpnieciska rakstura pasūtījumus, piemēram, metāla siju izveidei. Izgatavošanai ir pieņemti gandrīz jebkāda veida pasūtījumi – žogi, vārti, logu restes, interjēra un dizaina objekti, trepes un margas un šo sarakstu varētu turpināt vēl ilgi. Pieejami plaša spektra metināšanas pakalpojumi.

Trepju margas un arī metāla kāpnes ir kļuvušas par vienu no populārākajiem pasūtījumiem. Pēc pasūtījuma veidotas kāpnes un arī margas tiek uzstādītas arī jaunbūvēs un arī daudzdzīvokļu namos. Metāla kāpnes privātmājās spēj kalpot par lielisku stila elementu, eleganti izlocītas ar kvalitatīvām nerūsējoša terauda margām. Kalēji kopā ar interjera dizaineriem labprāt veido vairākus piedāvājumus potenciālajiem un pastāvīgajiem  klientiem. Nedrīkst piemirst par trepju margām! Trepju margas ir nozīmīga trepju komponente ne tikai vizuālā noformējuma, bet to drošības ziņā. Margas, kas radītas no metāla, tiek drošas un izturīgas, un pirkuma cenā tiek iekļauta kāpņu un arī margu montāža. Mākslinieki un arī metālapstrādes uzņēmumu eksperti vienmēr ir ļoti atvērti sadarbībai ar pastāvīgajiem klientiem ieceru īstenošanai.

 

Individuāli ražoti metāla vārti un žogi.

Pie metālapstrādes speciālista var vērsties arī situācijās, ja vajadzīgs radīt un izgatavot žogus un vārtus. Speciāli paūtīts metāla žogs, vārti vai arī abi, kas ir veidoti balstoties uz visām klienta vēlmēm un arī īpašuma īpatnībām, būs labākais sargs pret nelūgtiem viesiem un arī acu skatieniem. Ja uz īpašuma zemes atrodas ēkas, kuru logi būs pavērsti virzienā, kas nav ikdienā pārredzams, iesakām iegādāties arī metāla restes, ko tiem uzstādīt. Maldīgi restes identificēt ar cietumu! Moderni risinājumi ļauj restes padarīt par vizuālā noformējuma objektu īpašumā, veidotas dažādos veidos kā arī rotātas ar dekoratīviem elementiem.

 

Nerūsējošā tērauda produkti pasūtītājiem.

Kalēja darbs joprojām asociējas vai nu ar mākslas elementu veidošanu, vai arī rūpniecības uzņēmumiem, kas ražo metāla izstrādājumus celtniecības uzņēmumiem. Mēs vēlamies parādīt, ka ir arī zelta vidusceļš, kurš savā veidā apvieno abas šīs galējās pozīcijas, veidojot katram pieejamus metālasprādes risinājumus dažādās sfērās un funkcionalitātē, izgatavojot visu, sākot ar dizaina elementiem kā arī nobeigumā ar dzelzs siju ražošanu celtniecības uzņēmējiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *