KUR NOMĀT SUP DĒLI UN LAIVAS?

Home / Uncategorized / KUR NOMĀT SUP DĒLI UN LAIVAS?

Nav jāgaida nemaz tik ilgs laiks, lai saulīte sāktu sildīt siltāk, kokiem plauktu lapas, cilvēkiem sāktos atvaļinājumu laiks un prātā būtu vien atpūta un atvaļinājums. Kurš no mums gan nevēlas atpūsties kopā ar draugiem vai ģimeni, tādēļ vasara tam ir vispiemērotākais laiks.

Ja runājam par aktīvo atpūtu dabā, tad daudzi to izvēlas pavadīt pie ūdenskrātuvēm – pludmalēs, upju un ezeru krastos, ne tikai rīkojot dažādus piknikus un makšķerējot, bet arī dodoties izbraukumos ar laivām. Tieši dažāda veida laivas un citi ūdens transportlīdzekļi ir viens no populārākajiem izklaides veidiem tieši tiem, kuriem patīk baudīt dažāda veida izklaides pie un uz ūdens.

Ieskaties piedāvājumā – http://www.bullulaivas.lv/izbraucieni-pa-upem-ezeriem-un-purviem/

Kad ir izlemts par labu brīvdienu pavadīšanai ūdens tuvumā, rodas jautājums par to, kur tad nomāt SUP dēli vai laivu. Ir vairākas iespējas, kā to darīt. Nereti, dodoties atpūsties pie ūdeņiem, pamanīsiet vairākus laivu un citu ūdens atribūtu nomas punktus un piedāvājumus. Bieži vien šajās vietās ir ne vien iespējams nomāt dēļus un laivas, bet arī pieteikt gida pakalpojumus, doties pārbaucienos gida vadībā, rīkot dažādus koorporatīvus pasākumus un nelielas tematiskas ballītes. Iznomāt ir iespējams vairāku veidu laivas un dēļus – SUP dēļi, laivas, katamarāni un neliela izmēra atpūtas buru laivas. Uz šādas jahtas atpūsties un labi pavadīt laiku ir iespējams pat 8 cilvēku lielai kompānijai.

SUP dēļu noma ir vēl viens ļoti izplatīts pakalpojums, kas ir populārs aktīvās atpūtas cienitāju vidū. Supošana ir populāra ne tikai eksotiskās zemēs, bet arī pie mums, un dēļu nomas pakalpojumu izmanto daudzi. Supošana apvieno atpūtu ar treniņu un kurš no mums gan nevēlas nodarboties ar fiziskām aktivitātēm un reizē arī relaksēties? Izšķir dažādus SUP dēļus – iesācēju dēļi, sporta SUP dēļi, dēļi, kuriem var pievienot buru un pat tādi, kas var pārvadāt līdz pat desmit cilvēku lielu kompāniju.

Arī Latvijas skaistā daba var sniegt gandarījumu visiem ūdens aktivitāšu piekritējiem, nav pat jādodas uz tālām zemēm, lai gūtu adrenalīna pilnus piedzīvojumus. Latvijas uzņēmēji un aktīvās atpūtas entuziasti ir to uztvēruši un labprāt piedāvā savus pakalpojumus katram interesentam, turklāt, vietējo uzņēmēju atbalstīšana vienmēr ir bijusi apsveicama!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *