KANVAS – APDRUKAS VEIDS JŪSU FOTOGRĀFIJĀM!

Home / Uncategorized / KANVAS – APDRUKAS VEIDS JŪSU FOTOGRĀFIJĀM!

Ņemot vērā to, ka sienas aizņem lielāko daļu no telpas, tās kalpo kā lielisks palīgs telpu iekārtošanai. Izmēģinot vairākus veidus kā izvietot aksesuārus uz sienām, ir iespējams vizuāli samazināt vai palielināt telpas izmērus, akcentējot svarīgāko.

Bieži vien, vēlamo efektu ir iespējams panākt ar dažādu kanvu izvietošanu uz sienas. Tas ir audekla gabals, kas uzvilkts uz koka rāmja un gatavs apdrukai vai apgleznošanai. Bieži vien klienti izvēlas kanvas apdrukāt ar kādu sev aktuālu, mīļu un svarīgu foto, ko ir var izveidot arī kā kanvu kolāžu. Kolāžas izmēra kanvas ir ieteicams izvietot ar nelielu 3-5 centimetru atstatumu vienu no otras.

Uzzini vairāk – https://canvasway.com/lv/izmeri-un-cenas

KĀ IZGATAVO KANVU UN KĀ TO KOPJ?
Tas nav vienkārši apdrukāts audekla gabals. Pēc apdrukas veikšanas, audekls tiek apstrādāts ar speciālu laku, kas kanvas kopšanu padara ārkārtīgi vieglu un kanva arī tiek pasargāta no tiešu saules staru ietekmes. UV staru ietekmē attēls varētu sākt izbalēt vai arī pat deformēties, šādā veidā kanvas attēlu vai arī kolāžu sabojājot un padarot estētiski nebaudāmu. Lai kanva kalpotu ilgi, to ieteicams laiku pa laikam tīrīt ar mīkstu lupatiņu. Attēla kvalitātei ir viena no galvenajām lomām kvalitatīvas apdrukas rezultātam. Vislabāk izmantot attēlu, kura izmērs ir vismz divi megabaiti. Labākie formāti, savukārt, būs .JPG un .PNG. Kanvas tiek izgatavotas, visiežāk, vienas darba dienas laikā.

AR KĀDĀM IZMAKSĀM JĀRĒĶINĀS PĒRKOT KANVU?
Kanvas galējās izmaksas, veidojas, balstoties uz dažādiem kritērijiem. Kanvas cena visbiežāk tiek noteikta balstoties uz to, vai vajadzīgs izgatavot vienu kanvu, vai kanvu kolāžu. Tālāk svarīgs rādītājs cenas noteikšanā ir kanvas izmērs. Mazākais kanvas izmērs būs 20×30 cm, savukārt lielākais 120×180 cm lielumā. Ja jautāsiet, cik tad īsti kanva maksā, atbilde nebūs viennozīmīga, jo mazāka izmēra kanvas maksā vidēj sākot no 20-30 eiro, savukārt lielākas, pat vairākus simtus eiro.Ņemot vērā to, ka kanvu izgatavošanas pieteikums tiek formēts elektroniski, pasūtītājam ir iespējams pašam izvēlēties gan izmēru, gan formātu, gan neskaitāmus efektus ar kuriem attēls tiek apstrādāts un līdz ar to arī uzreiz uzzināt to, cik pasūtījums var izmaksāt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *