KO DARĪT, LAI KANVA KALPOTU PĒC IESPĒJAS ILGĀK?

Home / Uncategorized / KO DARĪT, LAI KANVA KALPOTU PĒC IESPĒJAS ILGĀK?

Ņemot vērā to, ka sienas aizņem lielāko daļu no telpas, tās darbojas kā lielisks palīgs telpu iekārtošanai. Izmēģinot dažādus veidus kā izvietot aksesuārus uz sienām, ir iespējams vizuāli samazināt vai palielināt telpas izmērus, akcentējot svarīgāko. Izplatīts veids kā to izdarīt, ir pie sienām izvietot dažāda veida kanvas ar sev tīkamu apdruku. Kanva ir audekla gabals, kas tiek pārvilkts uz koka rāmja un, pēc tam, uz tā var gleznot, zīmēt vai pat apdrukāt. Bieži vien klienti izvēlas kanvas apdrukāt ar kādu sev tīkamu, mīļu un svarīgu foto, ko ir iespējams izveidot arī kā kanvu kolāžu. Kolāžas uz sienām vislabāk izvietot ar vidēji 5 cm atstarpi.

Tas nav vienkārši apdrukāts auduma gabals. Pēc apdrukas veikšanas, audums tiek apstrādāts ar īpašu laku, kas kanvas kopšanu padara ārkārtīgi vieglu un kanva arī tiek pasargāta no tiešu saules staru ietekmes. UV staru ietekmē attēls varētu sākt izbalēt vai arī pat deformēties, šādā veidā kanvas attēlu vai kolāžu sabojājot un arī padarot estētiski nebaudāmu. Kanvas kopšana ir gaužām vienkārša – laiku pa laikam to ieteicams noslaucīt ar mīkstu lupatiņu. Kanvas izgatavošanā liela loma ir arī attēla kvalitātei. Minimālais fotogrāfijas izmērs, ko printēt uz kanvas, ir 2 MB. Taču, ja runājam par formātiem, tad apdrukai pateicīgākie ir.jpg un .png formāti. Kanvas tiek izgatavotas, visiežāk, vienas darba dienas laikā.

CIK MAKSĀ APDRUKA?
Cenas uz kanvām  atspoguļo dažādas pozīcijas. Viens no kritērijiem būs tas, vai nepieciešams izgatavot vienu kanvu vai kanvu kolāžu vienā vai arī dažādos izmēros. Kanvas izmērs nosaka to, kāda ir sākuma cena. Ir iespējams izgatavot gan nelielus darbus, sākot ar 20×30 cm izmēru, gan lielizmēra drukas kanvas, līdz pat 120×180 cm. To, kā kanva izskatīsies un kādus efektus būtu iespējams piemeklēt attēlam, ir iespējams salīdzināt elektroniski, veicot pasūtījumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *