KUR ATRAST DARBU MŪSU VALSTĪ UN ĀRZEMĒS?

Home / Uncategorized / KUR ATRAST DARBU MŪSU VALSTĪ UN ĀRZEMĒS?

Varētu pat apgalvot, ka mūsdienās ir neiespējami neatrast piemērotu darbu vai piemērotus darbiniekus savā nozarē, jo tehnoloģijas un informācijas apmaiņa notiek ātri un kvalitatīvi. Vakanču portāli, sociālie tīkli un dažādas citas interneta vietnes piedāvā jaunus darba sludinājumus teju katru dienu. Arī sociālie tīkli mūsdienās kalpo kā lieliski palīgi gan darba meklētājiem, gan darba devējiem, kuri meklē jaunus komandas biedrus.

CV UN MOTIVĀCIJAS VĒSTULE DARBA MEKLĒTĀJAM.
Mūsdienās joprojām atrodas tādi darba meklētāji, kuri uzskata, ka visa nepieciešamā informācija, ko lūdz iesniegt darba devējs, ir muļķības. Darba devēji mēdz lūgt arī neielu rezumē par sevi un savām gaitām darba tirgū, pie tam, nereti šāds lūgums aizstāj CV un motivācijas vēstules nepieciešamību. Interneta vidē ir atrodami dažādi veidi un paraugi tam, kā pareizi aizpildāmi šādi dokumenti. Ja visos dokumentos sniegtā informācija darba devējam šķitīs saistoša, tad kandidāts tiks uzaicināts uz intervijas otro kārtu, kas visbiežāk ir tikšanās aci pret aci kandidātam un darba devējam. Tieši šī iemesla dēl, ir svarīgi iesniegt CV un motivācijas vēstuli tieši tā, kā vēlas darba devējs.

Uzzini vairāk – https://www.cvmarket.lv/darbs-talsi-123

KUR MEKLĒT DARBA PIEDĀVĀJUMUS?
Darbs joprojām ir un arī paliks vienīgais veids, kā nopelnīt sev iztiku. Darbs Talsos, darbs Rīgā un darbs Valmierā, tā pat kā visur citur Latvijā un pasaulē tiek piedāvāts un arī pieņemts teju katru minūti. Atliek vien pameklēt, un dažādas jaunas darba piedāvājumi attiecīgās nozarēs uzrodas ļoti īsā laika posmā. Lai darba devējs varētu precīzāk izvērtēt kandidāta piemērotību vakancei, ir vajadzīgs korekti iesniegt visu nepieciešamo informāciju par sev, kas varētu šķist aktuāla darba devējam. Arī darbs ārpus Latvijas joprojām ir aktuāls darba meklētāju vidū, un ir nepareizi domāt, ka darba vakances ārpus Latvijas robežām lielākoties nudien nav aktuālas. Latvijas nodarbinātības aģentūrā un arī dažādās citās oficiālās darba piedāvājumu vietās, regulāri tiek atjaunota informācija par aktuālākajām vakancēm ārzemju darba tirgū.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *