NO VIRTUVES KRĒSLIEM LĪDZ KONFERENČU KRĒSLIEM

Home / Uncategorized / NO VIRTUVES KRĒSLIEM LĪDZ KONFERENČU KRĒSLIEM

Krēsli – mēbele, kas nepieciešama ikvienā telpā, kur uzturas cilvēki. 21. gadsimtā krēsli vairs nav tikai vienkāršs funkcionāls priekšmets, ko izmanto tikai lai nebūtu visu laiku jāstāv vai jāguļ – nē, šajos laikos krēsli ir arī dizaina lieta, kas ļoti daudz ko stāsta par vietas iekārtotāju. 

Ja vēlaties atrast uzticamu sadarbības partneri, kas ražo augstākās kvalitātes Latvijā izgatavotus krēslus (piemēram, virtuves krēslus, atpūtas krēslus, konferenču krēslus un vēl daudzus citus), tad dizainakresli.lv pavisam noteikti  būs pati labākā izvēle.

Jau vairāk kā 10 gadus dizainakresli.lv darbojas krēslu ražošanas biznesā.

Kādēļ izvēlēties tieši šos krēslus? Pirmkārt, tā ir nemainīga kvalitāte – dizainakresli.lv garantē šo mēbeļu ilglaicību un nemainīgu izturību.  Otrkārt, elegance – liekti līmētā finiera krēsli izceļas ar izsmalcinātām, liektām līnijām un formām, kas jebkurā interjerā iederās ļoti labi un harmoniski. Treškārt, tas ir komforts, jo saplākšņa krēsli nav smagi – tie ir arī ergonomiski, jo neaizņem vietu un tos ir viegli salikt kopā, ja nepieciešams tos pārvietot. Vēl jo vairāk – dizainakresli.lv izgatavotā produkcija ir stila etalons, jo tos ir radījuši starptautiski novērtēti un atzīti interjera dizaina mākslinieki, piemēram, Jakob Berg (Dānija),  Jakob Wagner (Dānija), O4I Design studio (Zviedrija), un citi.

Kāpēc izvēlēties dizainakresli.lv piedāvāto produkciju? Šis ir uzņēmums ar vairāk kā desmit gadu profesionālos meistarību krēslu un cita veida mēbeļu ražošanā. Vai iespējams vienā krēslā apvienot prasības gan pēc praktiskuma, gan smalkuma? Jā, tas ir iespējams – dizainakresli.lv piedāvā krēslus, kas vienlaicīgi ir gan eleganti, gan komfortabli, gan kvalitatīvi.

Elegance. Bez asumiem un lauztām formām – saplākšņa krēsli ir harmoniski, to līnijas ir plūstošas un maigas. Šāda veida krēsli bagātina jebkāda veida telpu. Dizainakresli.lv apzinās, cik izšķiroša nozīme ir niansēm un oriģinālam stilam, tāpēc piedāvā krēslu dizaina radīšanu pasaulē atzītiem interjera dizaineriem.

Komforts – liekti līmētā finiera tehnoloģija nodrošina, ka saplākšņa krēsli ir apbrīnojami viegli, tādēļ krēslus ir viegli pārvietot, turklāt krēsli veidoti tā, lai būtu veikli uzliekami viens uz otra un ērti uzglabājami.

Lai gan vizuālais tēls tiek iedvesmots ārvalstīs, paši krēsli tomēr ir patiess Latvijas ražojums. Latvijā ražoti krēsli –  tas nozīmē, ka krēslus ir iespēja izpētīt klātienē , kamēr pirkums nav vēl izdarīts, un tie tiks piegādāti ātrāk un lētāk nekā veicot pasūtījumu no ārzemju lapām, kā arī vajadzības gadījumā pasūtījumu ir iespējams individuāli pielāgot jūsu vēlmēm.

Pērkot, piemēram, krēslus virtuvei vai bāra krēslus, ir būtiski atcerēties, ka krēsliem ir noteikti jābūt ērti kopjamiem.

Turpretī konferenču krēsliem uzmanība jāpievērš pavisam citām detaļām, tāpēc ka ļoti izšķiroši ir tas, cik patīkami būs šādos krēslos pavadīt visu dienu, vai krēslus irviegli salikt vienu uz otra un bez sarežģījumiem nogādāt kur citur, vai krēsli nenodarīs skādi grīdai un tamlīdzīgi.

 

Ja jūs apzināties, cik būtiski ir tas, lai krēsli nav bieži jāmaina un tie vienmēr izskatās gaumīgi, tad noteikti izvēlies tos no firmas, kas bāzējas tepat Latvijā un uzņemas atbildību par savu darbu un gādā par individuālu attieksmi pilnīgi pret visiem klientiem. Latvija vienkārši nav tik liela, lai firma varētu atļauties nesalvas celšanu.

Uzņēmums, kas atrodas Latvijā par katru savu darbu un klientu atbild ar savu reputāciju, tāpēc nešaubies, ka dizainakresli.lv stabili tur visaugstāko kvalitātes latiņu, kā arī nerimstoši rūpējas par to, lai katrs klients justos šeit gaidīts un apmierināts.

 

Uzticamas sadarbības partneris ir būtiska vērtība visos gadījomos, kas nodrošina  izdošanos vismaz par 50 procentiem – tas ir spēkā gan jautājumos, kas attiecas uz virtuves iekārtošanu, gan uz sava firmas iekārtošanu. Izvēlies gudru un modernu krēslu ražotāju – dizainakresli.lv!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *