LIELIZMĒRA FOTOGRĀFIJAS UZ AUDEKLA

Home / Uncategorized / LIELIZMĒRA FOTOGRĀFIJAS UZ AUDEKLA

Jebkurā telpā siena ir vislielākais un arī pateicīgākais objekts telpas dekorēšanai. Ar vairākām detaļām un aksesuāriem ir iespējams telpas vizuāli palielināt vai samazināt, piešķirot nepieciešamos akcentus.

Bieži vien, vēlamo efektu ir iespējams īstenot ar vairāku kanvu izvietošanu uz sienas. Kanva ir audekla gabals, kas uzvilkts uz koka rāmja un gatavs apdrukai vai apgleznošanai. Ārkārtīgi populāri ir uz kanvām uzdrukāt dažādas sev tuvas fotogrāfijas, ko ir var izprintēt arī kā kolāžu, piešķirot sevišķu akcentu ne tikai sienai, bet arī pašai telpai. Kolāžas uz sienām vislabāk izvietot ar vidēji piecu centimetru atstarpi.

KĀ JĀKOPJ KANVAS?
Kanvas apdruka un izgatavošana neaprobežojas tikai ar attēla izprintēšanu uz audekla gabala. Katra kanva pēc apdrukas tiek apstrādāta ar īpašu laku, kas padara to vieglāk kopjamu un aizsargā no UV staru iedarbības, kas varētu likt attēlam izbalēt. Tas nozīmē, ka kanvai nav jāatrodas telpas tumšākajā stūrī, lai neizbalētu pie tam, tās kopšana ir ārkārtīgi vienkārša – pietiks, ja notīrīsiet to ar mīkstu drāniņu. Lai uzdrukātais attēls uz kanvas būtu kvalitatīvs, ir vajadzīgs lietot piemērota izmēra attēlus un to formātus. Ja attēla kvalitāte ir zema, tad apdruka ir graudaina vai izplūdusi, pikseļaina un visādi citādi nekvalitatīva. Apdrukai ir iespējams lietot fotogrāfijas, kas ir izmērā no 2-50 megabaitiem. Ja jāizvēlas attēla formāti, tad vislabākie būs .jpg vai arī .png. Taču, tas nebūt nenozīmē, ka kanvu nav iespējams izgatavot, ja attēlam ir cits formāts vai arī izmērs, pie tam, šādos gadījumos lūgums sazināties ar pakalpojuma sniedzēju, lai vienotos par iespējām. Kanvas izgatavošana aizņem laiku līdz divām daba dienām, atkarībā no pasūtījuma apjoma.

KAS RADA KANVAS CENU?
Produkta gala cenu veido dažādas pozīcijas. Viens no kritērijiem būs tas, vai vajadzīgs izgatavot vienu kanvu vai arī to kolāžu vienā vai arī dažādos izmēros. Kanvas izmērs nosaka to, kāda ir sākuma cena. Ir opcija pasūtīt gan maza izmēra kanvas dažu desmitu cm izmērā, gan lielizmēra kanvas, kas ir teju divus metrus lielas. Elektroniski, veidojot pasūtījumu, ir iespējams novērtēt to, kā kanva izskatīsies un kādus efektus tai ir iespējams pielāgot un piemeklēt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *