KANVU KOLĀŽAS PĒC PASŪTĪJUMA.

Home / Uncategorized / KANVU KOLĀŽAS PĒC PASŪTĪJUMA.

Ja ņem vērā to, ka sienas aizņem lielāko daļu no telpas, tās darbojas kā lielisks palīgs telpu iekārtošanai. Ar dažādām detaļām un aksesuāriem ir iespējams telpu vizuāli paplašināt vai samazināt, piešķirot trūkstošos akcentus.

Pēdējos gados esošie un potenciālie klienti dod priekšroku dažāda tipa drukas darbu izvietošanai pie mitekļa vai biroju sienām. Kanva ir audekla gabals, kas tiek pārvilkts uz koka rāmja un, pēc tam, uz tā var gleznot, zīmēt vai pat apdrukāt. Parādoties iespējām izveidot kanvas kolāžas, ļoti daudzi izvēlas tieši šāda tipa drukas darbus sava mājokļa iekārtošanai. Kolāžas uz sienām vislabāk izvietot ar vidēji piecu cm atstarpi. Ienāc mājaslapā, ja vēlies uzzināt cenu kanvām !

KĀ PAREIZI KOPT KANVAS?

Interesanti, ka mūsdienās joprojām pastāv uzskats, ka kanvas ātri izbalēs un zaudēs savu vizuālo izskatu, tādēļ, to pirkšana ir naudas izmešana. Vēlamies šiem uzskatiem oponēt, jo mūsdienu krāsas un to apstrāde pirms un pēc saglabāšanas, palīdz kanvai izskatīties svaigai un skaistai ļoti daudzus gadus. Jebkurš drukas darbs, kas tiek veikts uz auduma, neatkarīgi no tā izmēra, tiek apstrādāts ar speciāliem līdzekļie, kas novērstu ārējo faktoru negatīvo iedarbību uz drukas kvalitāti. Vislabākais tīrīšanas līdzeklis ar ko regulāri apkopt savu kanvu, būs mīksta, sausta lupatiņa. Pasūtot personalizētu kanvu, jāzina, ka vajadzīgs ievērot dažus noteikumus, kā piemēram, minimālais iesūtāmā attēla izmērs ir divi megabaiti. Kā jau visiem drukas darbiem, vislabāk izvēlēties nedaudz lielāku attēlu, lai rezultāts izdotos tieši tā, kā cerēts.

KANVU KOLĀŽAS CENA.

Kā jau visiem drukas darbiem, cenas balstās uz dažādiem faktoriem. Piem., pēdējā laikā populāras kļuvušas kanvu kolāžas, kas bez šaubām cenas ziņā atšķiras, no kanvas vienā eksemplārā. Arī apdrukājot kanvas, jārēķinās ar to, ka lielizmēra darbi būs nedaudz dārgāki par izmērā nelielas kanvas druku. Lai uzzinātu precīzas kanvas apdrukas izmēru, vislabāk ir sazināties ar drukas darbnīcas pārstāvjiem, kas piedāvās vislabāko interesējošo informāciju par visām izmaksām, taču, pastāv variants cenu uzzināt arī elektroniski, iesniedzot darbu drukāšanai. Iesniedzot drukājamo attēlu elektroniski, papildus var izvēlēties arī dažādus vizuālos efektus, lai attēls izskatītos vēl labāk.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *