GALDA KLĀŠANA RĪGĀ

Home / Uncategorized / GALDA KLĀŠANA RĪGĀ

Nākot tuvāk kādiem lielākiem vai arī maziem svētkiem, vienmēr nozīmīgs kļūst galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu kūku celt galdā viesiem.

Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir vajadzīgs izvēlēties labu galda klāšanas pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā nodrošina dažāda veida servisus, kas saistīti ar galdu klāšanu un arī individuāli pasūtītu ēdienu. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, nenoliedzami aktuāls rodas jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tāpēc servisu sniedzēju būs diezgan dažādi.

Ieskaties – http://www.francumaize.lv/produkcija/uzkodas/

KONDITOREJAS PREČU PASŪTĪŠANA BANKETIEM.

Ikviens, kurš mīl saldumus priecāsies par kūkām, kūciņām, tortēm, desertiem, bulciņām un visu ko citu, kas liekams uz kārā zoba. Ja pasūtat kūku, torti vai kliņģeri, tad iesakām iepazīties ar konditorejas darbu, lai labāk izprastu to, vai piedāvājums ir pa prātam, kā arī iepazīties ar cenu, lai vēlāk nerastos lieki pārpratumi. Lieliskākais būs zelta vidusceļš, kurā ir samērīga cenas un, loģiski,  piedāvājumu attiecība.  Tortītes pēc pasūtījuma Rīgā var pasūtīt gan speciālās konditorejās, gan pie konditoriem, kuri pieņem individuālus pasūtījumus. Individuāla pasūtījuma darbi vienmēr būs nedaudz dārgāki kā jau gatavie, ko varam redzēt vitrīnās un nopirkt jebkurā mirklī, tāpēc ar to būs jārēķinās pasūtījuma veikšanas brīdī.

KĀDS BŪS BANKETA ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS?

Banketa galda klāšana ir vēl viens populārs sabiedriskās ēdināšanas veids, kas ir populārs visā pasaulē. Popularitātes ziņā galdu klāšanas pakalpojums ir tik pat izplatīts kā kūku un kliņģeru cepšana vai uzkodu pasūtījumi. Dažāda stila banketi telpās un arī ārpus tām, būs ļoti populāri gada siltākajos mēnešos, bet pieprasīti ir visu cauru gadu lielāku un mazāku pasākumu viesu paēdināšanai. Lielu lomu banketa galdu klāšanā spēlē cenas un līdz ar to daudzuma attiecība, tieši tāpēc pircējiem vēlams iepriekš iepazīties ar rekomendācijām par konkrēto konditorejas vai galda klāšanas kompāniju. Loģiski, banketa galda klāšanas pakalpojums no ēdinātaja puses, ir izstrādāts gan ēdienkartes ziņā, gan vairāku citu blakus pakalpojumu sakarā. Pasūtījums būs augstākās kvalitātes, svaigs un, saprotams,  gatavots īsu brīdi pirms pasniegšanas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *