SUŠI RECEPTES IESĀCĒJIEM

Home / Uncategorized / SUŠI RECEPTES IESĀCĒJIEM

Mūsdienās suši vairs nav nekāda eksotika, bet normāla ikdienas uztura sastāvdaļa, kas nopērkama lielveikalos, pasūtāma restorānos un suši var viegli pagatavot arī mājās.

Viss nepieciešamais suši pagatavšanai ir atrodams piemājas lielveikalu plauktos, ieskaitot vairākas piedevas un mērces, nemaz nerunājot par rīsiem, zivīm kā arī dārzeņiem. Ja tomēr sushi izlemjat nobaudīt restorāna, bet to nosaukumi neko daudz neizsaka, ja neesat japāņu valodas zinātājs, nevajag uztraukties, jo viss sastāvs kā arī suši veids ir minēts produkta aprakstā.


Ieejot jebkura suši restorāna, ēdienkartē paveras skats uz daudz desmitu dažādiem suši maki kā arī nigiri veidiem – lieli, mazi, karsti, auksti, cepti – kādus vien sirds vēlas. Suši ir elastīgs ēdiens un to var gatavot gan sekojot neskaitāmām receptēm, gan pildījumā, papildus rīsiem, likt arī ko citu, pat gaļu, piemēram, vistu. Suši receptes mēdz iegūt gan online, gan gatavot savus mīļākos un zināmākos suši veidus, gan iedvesmojoties kā arī nedaudz improvizējot. Izplatītākie sushi veidi noteikti ir maki rolli ar lasi, gurķiem vai avokado. Šis ēdiens var atšķirties ne vien ar tā sastāvu, taču arī saturu, jo eksistē sushi veidi, kuriem rīsi ir ārpusē, garnēti ar dažādām sēkliņām vai ikriem. Daudziem būs pārsteigums, ka suši noteikti ir opcija arī cept. Ceptie sushi, visbiežāk, vispirms tiek iemērkti tempuras mīklā un karstā eļļā cepti, līdz mīkla noteikti ir zeltaini brūna, bet vēl ir opcija suši pasniegt ar karstu kausēta siera piedevu. Suši var būt arī veģetāri un arī vegāni. Šādos gadījumos sushi tiek gatavoti ar tofu kā arī dārzeņiem.

SUŠI PIEGĀDE RĪGĀ.
Dzīvojam tomēr steidzīgā laikmetā un arī ēdiena gatavošanai, nereti vien, laika nepietiek tik daudz kā vēlētos, tāpēc parocīgi izmantot ēdienu piegādes pakalpojumus un suši pasūtīt uz mājām. Dažādi suši restorāni Rīgā sniedz tikai ēdienu piegādes servisu, bez opcijas paēst uz vietas, kas noteikti ir ērti un arī šādi ir iespējams apkalpot daudz vairāk mērķauditorijas. Šādi ir opcija uzlabot ēdienkarti un arī piedāvāt zemākas cenas, kā piemēram, veidojot suši setus, kas ir ļoti populāra klientu alternatīva visā Latvijā. Arī sushi akcijas piedāvājumi ir ļoti pieprasīti kā arī populāri. Visbiežāk, šādā veidā ir opcija nobaudīt neskaitāmus maki un nigiri veidus, kas, katru pērkot atsevišķi, maksātu ievērojami dārgāk. Sushi piegāde Rīgā ir sadalīta zonās, un, jo lielāks pasūtījums, iespējams saņemt bezmaksas piegādes variantu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *