ATŠĶIRĪGI LOĢISTIKAS PAKALPOJUMI

Home / Uncategorized / ATŠĶIRĪGI LOĢISTIKAS PAKALPOJUMI

Loģistikas un kravu pārvadājumu pakalpojumi ir bijuši aktuāli visos laikos. Daudzi no mums nemaz neiedomājas par to, ka veikala plauktos atrodamās lietas, ir dažāda tipa loģistikas procesu gala rezultāts.

Loģistikas pakalpojumi ietver visu – sākot no tās radīšanas vietas, līdz pat nonākšanai lidz patērētājam. Loģistikas servisu uzņēmumā var kontrolēt daudzpusīgi – gan noalgojot loģistikas kompānijas, gan izstrādājot atsevišķas loģistikas nodaļas, taču otrais variants ir lielākoties izplatīts lielu kompāniju vidū. Pašsaprotami liekas tas, ka loģistikas uzņēmumi nodrošina dažāda veida saistītos pakalpojumus. Kravu pārvadājumi Latvijā un arī starptautiskā mērogā, visādā ziņā ir populārākie pakalpojumi, taču, nedrīkst aizmirst arī noliktavu servisu, konteineru pārvadājumus un arī kravas taksometru. Saprotams, ka loģistikas pakalpojumi tiek piedāvāti arī pa jūras un gaisa ceļiem, arī pārvadājumi ar dzelzceļu.

Uzzini vairāk – https://www.ursus.lv/kravu-parvadajumi/lielgabarita-kravas-kravu-parvadajumi.html

INDIVIDUĀLA PIEEJA KATRA KLIENTA VAJADZĪBĀM.

Optimālam risinājumam, pārvadājamā krava tiek vērtēta pēc daudz un vairākiem kritērijiem, lai atrastu piemērotāko pārvadāšanas veidu gan cenas, gan ātruma ziņā. Tiek nodrošināta arī apdrošināšanas un muitas brokeru pakalpojumu sniegšana. Transportēta tiek arī negabarīta krava, izvēloties piemērotāko variantu, kā tai sasniegt galamērķi. Apmierināti klienti ir iestādes vislabākā vizītkarte, tāpēc tiek strādāts pie tā, lai esošie klienti allaž atgrieztos apmierināti un laimīgi.

KRAVAS PĀRVADĀŠANAS VEIDI LATVIJĀ UN PASAULĒ.

Skaidrs, ka kravu transportēšanas veidi ir atšķirīgi. Tieši tā pat atšķiras arī kravas, ko nepieciešams pārvadāt, tāpēc vajadzīgs sameklēt zelta vidusceļu, kas dos visoptimālāko un labāko izpildi kravu pārvadājumiem. Auto kravu pārvadājumi mūsdienās ir izplatītākais kravu pārvadāšanas veids. Šāds kravu pārvadāšanas veids ir viegli organizējams ne tikai pārvadāšanai pa Eiropas ceļiem, bet arī citur pasaulē. Savukārt, ja īpaši sensitīvu kravas ir vajadzīgs aizgādāt galamērķī pēc iespējas ātrāk, tad labākais risinājums būs avio pārvadājumi. Protams, nedrīkst aizmirst dzelzceļa pārvadājumus, kas ir salīdzinoši lēts un kvalitatīvs risinājums kravas pārvadāšanai, ne tikai vagonos, bet arī cisternās un uz platformām. Nedrīkst nepieminēt arī vissenāko kravu pārvadāšanas variantu – jūras ceļus. Šādi ir iespējams piegādāt kravas ne vien uz lielākajām Eiropas ostām, bet arī Āzijas un pat Amerikas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *