KAM JĀPIEVĒRŠ UZMANĪBA, KAD PLĀNOJAT IEGĀDĀTIES GALDU?

Home / Uncategorized / KAM JĀPIEVĒRŠ UZMANĪBA, KAD PLĀNOJAT IEGĀDĀTIES GALDU?

Pēc veicamajiem uzdevumiem var izšķirt daudz dažādu galdu – piemēram, ēdamgaldi, datorgaldi un kafijas galdi. Tiem ir salīdzinoši skaidras funkcijas, taču nav noliedzams, ka lietojam šīs mēbeles arī daudz plašāk – dažkārt galds kļūst par mantu uzglabāšanas vietu, citos gadījumos tas noder ja izdomājat ar bērniem veidot “fortus”, bet gadās arī tā, uz galda tiek pat sēdēts. Viens galds, bet tik daudz risinājumu, kā mēs to izmantojam!
Taču vai galds uzreiz ir kafijas galds, ja mēs to tā nosaucam? Nē, atšķirīgās galda funkcijas rodas no kā cita – no tā, kāda izmēra, materiāla, krāsas un lieluma šis galds ir. Piemēram, virtuves galds jāizvēlas tāds, ko būs ērti kopt un kas kalpos ilgi, turpretī konferenču galdu vajadzētu izvēlēties tādu, ko būs elementāri pārbīdīt. Restorānu galdiem jābūt ļoti universāliem, tajā pašā laikā arī glītiem, lai tie labi izskatītos telpas vizuālajā tēlā.

Uzzini vairāk – https://www.dizainakresli.lv/produkti/galdi/virtuves-galdi

Dizainakresli.lv ir vietējais mēbeļu ražotājs, kas jau daudzus gadus piedāvā kvalitatīvas un modernas mēbeles jebkurai gaumei. Te nopērkami lieliski galdi, par kuru kvalitāti galvo vietējais uzņēmums. Nenoliedzami, vissenākā no galda funkcijām ir kopīga mielošanās pie galda. Mūsdienu steidzīgajā laikmetā, kad viss ir iekārtots tā, lai būtu izdarāms ātri, bet laika mums tik un tā nepietiek, kopīga pavakariņošana nereti ir vienīgā iespēja dienā, kad satikties. Dizainakresli.lv.lv piedāvātie ēdamgaldi ir ražoti no finiera, tāpēc tie sver ļoti maz, izskatās smalki un ir ergonomiski, vienlaicīgi tie arī kalpos ilgi un to kopšana ir viegla un iespējama mājas apstākļos.

Konferenču galdi un apspriežu galdi ir paredzēti kaut kam pilnīgi citam nekā, piemēram, virtuves galdi, tāpēc arī prasības pret tiem ir atšķirīgas. Nekas neliecina tik daudz par biznesu, kā interjera dizains uzņēmuma telpās, turklāt šajās telpās darbinieki dažkārt pavada lielāko daļu savas dienas, tāpēc jācenšas, lai mēbeles te būtu funkcionāli ērtas, taču arī vieglu un pozitīvu atmosfēru raisošas. Dizainakresli.lv zina, cik klientu vēlmes ir oriģinālas, tāpēc ir gatavi pielāgot savus galdus jūsu prasībām gan izmēru, gan apdares materiālu ziņā. Būtiski ir arī tas, ka ikviena stila galdiem dizainakresli.lv piedāvā pieskaņotus krēslus.

Dizainakresli.lv piedāvā vairākus desmitus galdu modeļus, turklāt ar iespēju pielāgot galda virsmas lielumu, pārklājumu vai krāsu. Ja meklējat mēbeles kādam pasākumam, kas notis tikai vienu reizi, dizainakresli.lv piedāvā arī galdu un krēslu nomu. Visiem galdiem ir iespējama piegāde kā Latvijā, tā ārzemēs, turklāt par visām niansēm iespējams vienoties ar atsaucīgiem un profesionāliem darbiniekiem. Vēl varam pačukstēt, ka ik pa brīdim atsevišķiem galdu modeļiem dizainakresli.lv mājaslapā ir īpašas atlaides – nenokavē tās!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *