PVC logi, palodzes un durvis

Home / Uncategorized / PVC logi, palodzes un durvis

Šodien ir vēl atrodami tik ļoti daudz dažādi logi, ka var apjukt – koka vai alumīnija logi vai arī ierastie platikāta logi. Tie atšķiras savā starpā gan pēc to profiliem, tā arī pēc tā cik biezs ir stiklojums, kas tad ietekmē siltumizolāciju. Mūslaiku tehnoloģijas sniedz iespēju izvēlēties logus no jebkura izgatavošanas materiāla, viennozīmīgi, to kvalitāte tiešām būs laba, bet jau ir jāsameklē pārbaudīts logu tirgotājs, kā arī būs pareizi tie jākopj,. Tik tiešām logi ir mājokļa daļa, kas būs pakļauta saulei, mitrumam, temperatūras iedarbībai, tāpēc logu izvēlei jāpieiet īpaši skrupulozi.

Alumīnija, koka kā arī pvc logi, ko tieši izvēlēties?

Patlaban jau ir pieejami tik daudz un dažādi pakešu logi (stikla paketes), ka iespējams apmulst veicot to izvēli. Tāpēc ir jāsaprot ar ko tie atšķiras. Nelielās mājās parasti tiks ievietoti tieši koka logi, tas nodrošina dabisku koptēlu, kas saplūst ar kopējo ainu. Standartā izmanto tieši priedi, lai izgatavot logus, bet gadās arī ozols, kas tiešam ir pats stiprākais materiāls. Nav noliedzams, ka, augstas kvalitātes koka logi kalpos ilgi, taču ir jāsaprot, ka tieši dotais dabīgais materiāls ir vides ietekmējams. Tādēļ jau ir daudz iespējas ar dažādu aizsargapdari metāla profilu veidā. Plastmasas jeb PVC logi tomēr ir lielākās daļas izvēlēšanās, tā kā tie atšķiras ar izturību un siltumizolāciju, ilgu kalpošanu kā arī vieglu kopšanu. Pie tam šobrīd pvc logi ir ļoti kvalitatīvi un draudzīgi videi. Bet jau alumīnija logi visbiežāk būs pielietoti lielās ēkās vai tehnoloģiskajās rūpnīcās, tas ir arī tāpēc, ka viņi tik tiešām ir viegli, taču tajā pat brīdī izturīgi. Tie iztur pat svārstības no -50 grādiem līdz pat +50 grādiem, pie tam tie ir ugunsizturīgi, taču diemžēl ļoti dārgi cenas ziņā.

Kā sameklēt to profesionāli, kas varēs uzstādīt labus logus?

Ar šķietami līdzīgo sortimentu un nosacījumiem, katram logu uzņēmumam ir jau savs darba stils. Lai gan gandrīz katra mājas lapa apgalvo, ka tieši viņu cenas ir vislabākās, bet ņemiet vērā to, ka cenas visur ir atšķirīgas. Jāņem vērā tas, ka tas, ka Jums jau ir nopirkti pvc logi vēl nav viss, būs vēl jāsūta arī logu montāža, taču tai ir jābūt izpildītai labi, tad garantija būs spēkā. Kvalitatīva uzstādīšana paredz pieņemšanas aktu, te ir jābūt iekļautai arī garantijai uz darbu, un protams jābūt pēc pārdošanas servisam. Standartā uzņēmumi, kas uzstāda logus un palodzes, nodrošina arī metāla durvis vai arī pat tādu lietu, ka garāžu vārti. Tas jau ir parocīgi, īpaši, kad Jums bija veiksmīga sadarbība ar logu uzstādītājiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *