Lēcas acīm skaidrai redzei

Home / Uncategorized / Lēcas acīm skaidrai redzei

Lēcas acīm ir redzi uzlabojoša lieta, kas tiek lietota, ievietojot to tieši acs radzenē. Parasti lēcas ir izmantotas acu asuma traucējumu ārstēšanai, gadījumā kad pacientam ir tuvredzība, tālredzība, astigmātisms. Visiem skaidrs, ka šodien kontaktlēcas tiek izmantotas arī kā sevis izmainīšanas vai stila rīks, tā kā ar to palīdzību ir iespējams mainīt acu krāsu arī pat acu zīles veidu. Ir gadījies, kad lēcas paredzētas terapijai vai slimības profilaksei, lai aizsargāt aci vai izbēgt no redzes pasliktināšanas palielināšanās. Kontaktlēcas princips ir tāds pats kā acu brillēm. Kontaktlēcas lauž staru no gaismas un novirza to tieši uz acs tīkleni, savukārt, tas nodrošina skaidrāku acu redzi.

Kādas ir kontaktlēcas?

Lēcas acīm iedalās gan pēc vielas, no kura lēcas ir taisītas, kā arī pēc laikā lēcu maiņai, gan nodiluma, gan pēc optiskām īpašībām un cik caurspīdīgas ir lēcas. Protams, veidi arī ietekmē kontaktlēcas cenas. Bet galvenokārt lēcas acīm tiek iedalītas 2 pamata daļās – mīkstās lēcas un cietas. Mīkstās lēcas acīm izvēlās lielākā daļa lietotāju. Mīkstās kontaktlēcas klasificējas jau divās citās iedalījumu grupās: hidrogēla lēcas un lēcas ar silikona hidrogēlu. Cietas kontaktlēcas galvenokārt paredz acs redzes koriģēšanai sarežģītos brīžos, piemēram, lielas astigmātisma līmeņa ārstēšanai. Viņas nemaina veidolu, tāpēc sekmē uzlabotas kvalitātes redzi. Tās tiek izgatavotas no vielām, kur pamatā ir silikons. Turklāt cietajām kontaktlēcām O2 caurlaidība ir daudz augstāka, ja salīdzina ar mīkstajām kontaktlēcām. Šis apstāklis nosaka arī to, ka cietās lēcas cena ir augstāka.

Lēcas internetā

Bez šaubām, atnākot pie lēmuma nēsāt lēcas, ir ieteicams vispirms iet pie ārsta, lai viņš noteic precīzas acu kaites un kādas lēcas nepieciešamas tieši Jums, piemēram, mīkstas vai cietas utt. Ja ir uz rokas lēcu izraksts, tad droši var pirkt lēcas internetā, kur var apskatīties piedāvājumu ar lielu lēcu klāstu. Tas ir lētāks un pieņemamāks variants, turklāt var bez problēmām mājās atlaižoties izvēlēties tādas kontaktlēcas, kādas gribat kā arī kontaktlēcas cena būs pieņemama.

Lēcu interneta veikals

Pētot vietni, kur būs Jūsu lēcas interneta veikals, ir būtiski pievērst uzmanību tādiem apstākļiem kā informācija par šo veikalu tiešsaistē, uz vietas pērkamo produktu pieejamība, lēcu veidi, saistīto produktu pieejamība, kontaktlēcu cenas lielums kā arī apmaksas veids. Svarīgi, lai, pērkot lēcas internetā, mājas lapā būtu pieejami apmācīti konsultanti, kuri pārzina kontaktlēcas un varētu palīdzēt ar izvēli no kataloga, kā arī sniegt atbildi uz pircēja jautājumiem. Taisot izvēli, kur pirkt lēcas interneta veikalā, liela vērība jāvērš atsauksmju izpētei, kas palīdzēs izvēlēties drošu interneta veikalu, kurš pārdod augstas kvalitātes, oriģinālas lēcas priekš acīm, kuriem ir visi nepieciešamie sertifikāti un atved preci precīzi laikā, kā arī vienojas ar pircēju gan par kontaktlēcu cenu, gan piegādes laiku.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *