Pārsteidz gaviļnieku ar gardu kūku!

Home / Uncategorized / Pārsteidz gaviļnieku ar gardu kūku!

Megapolisos arī agrāk bija tiešām populāri pasūtīt pārtiku, tas attiecas arī uz tādu pakalpojumu kā banketi. Visbiežāk visi biznesmeņi pasākumus rīkoja pie sevīm villās un arī viesu mājās, savukārt galdu klāšana izbraukumā kā arī banketu ēdienkarte tiek sūtītas pārbaudītā vietā. Pie tam torte vai kūka npo vietējā veikala nekad nebija cieņā, tādēļ jau laiku atpakaļ turīgi klienti priekšroku deva tādai lietai kā tortes pēc pasūtījuma. Pateicoties tam, ka viss attīstās un pilnveidojas, izveidojās vairākas konditorejas Rīgā, kā arī citās pilsētās Latvijā, kur nodrošina ne vienīgi iespēju pasūtīt torti, bet arī ir nodošināta galda klāšana, kur klients vēlas. Pie tam galdu klāšana cenas ziņā vairs nemaz nav tik dārgs pasūtījums. Un vēl atrodot savu konditoreju, klientam vairāk nemaz nav jādomā, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Jūsu konditoreja piedāvā cilvēkiem garšīgas tortes uz pasūtījumu, kā pasūtīt labāko?

Ņemot vērā to, ka tortes pēc pasūtījuma jau tiek gatavotas konkrētam pasūtījumam, tomēr, lai neapmulstu iespējamās variācijās, aplūkosim variantu, kad konditorejas izstrādājumi piemēroti pasākumam. Kāzās parasti vēlas sūtīt torti no daudziem stāviem un ar skaistu rotājumu. Taču konditorejas Rīgā labāk iesaka skaitīt ap divsimt gramu tortes uz vienu cilvēku, šajā gadījumā varētu saprast, cik tad lielu pasūtīt torti. Un vēl pats tortes stils, labāk, kad ir pielāgots kopējam kāzu stilam. Kā laba ideja jau ir konditorejas izstrādājumi, kas ir ar dažnedāžādām garšām. Meklējot torti kolēģim, labāk būs tāda veida tortes pēc pasūtījuma, kuras saglabā lietiškumu kā arī nebūs divdomīgs variants, to pašu var attiecināt uz tortes pildījumu. Piemēram, bērnam svētkos protams labāk būs pasūtīt torti, kura tiešām ir spilgta vai rotāta ar multfilmu tēliem. Bet labāk, lai konditorejas izstrādājumi bērnu svētkiem, nebūtu pārak saldi, jo tas nenak par labu bērnu organismam.

Uzkodas banketam un arī galdu klāšana izbraukumā, kam pievērst īpašu uzmanību?

Banketi ir viens no pieprasītākajiem svētku galda organizēšanas formātiem. Banketi tad ir piemēroti kāzām, jubilejām, izlaidumiem un cita veida pasākumiem. Domājot par jebkuru pasākumu, ir svarīga labi izstrādāta pati banketu ēdienkarte, obligāti ņemot vērā uzaicināto cilvēku skaitu. Interesanti, ka banketu ēdienkarte parasti būs rēķināta gramos attiecīgi pret pasākumu ilgumu. Lietišķie banketi parasti iet pāris stundas, šīnī gadījumā uzkodas būs rēķinatas atbilstoši tikai līdz 400g uz viesi. Klajot galdu jubilejai vai izlaidumam, kas turpinās līdz pat sesām stundām, tiek rēķināts no 600-1200g produktu uz viesi. Turpretim kāzu svinībās kopā ar tādu lietu, kā tortes uz pasūtījumu, tiek rēķināts līdz 1500g produktu, kas nepieciešmi gatavojot banketu ēdienkarti vienam cilvēkam. Jebkura gadījumā galdu klāšana izbraukumā ir izdevusies tad, kad to rīko pārbaudīta vieta. Savukārt galdu klāšana cenas ziņā jau ir atkarīga no izmantoto produktu daudzuma.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *