Tortes pēc pasūtījuma un vislabākie banketi, tas viss realizējams vienā vietā

Home / Uncategorized / Tortes pēc pasūtījuma un vislabākie banketi, tas viss realizējams vienā vietā

Lielās pilsētās jau ļoti sen bija pieprasīts sūtīt ēdienu, nemaz nerunājot par tāda veida pakalpojumu kā izbraukuma banketi. Visbiežāk turīgi cilvēki svētkus rīkoja pie sevīm villās vai arī viesu mājās, savukārt visa galda klāšana un banketu ēdienkarte tiek sūtītas pārbaudītā vietā. Turklāt torte vai kūka npo vietējā veikala nekad nebija cieņā, tāpēc jau laiku atpakaļ bagāti cilvēki deva priekšroku tādai lietai piemēram, kā tortes pēc pasūtījuma. Tā kā viss aug un arī pilnveidojas, parādījās vairākas konditorejas Rīgā, kā arī citur Latvijas teritorijā, kas tiek piedāvāta ne tikai iespēja pasūtīt torti, bet arī būs nodošināta galdu klāšana izbraukumā. Pie tam galdu klāšana cenas zņiā tiešām nemaz nav tik ļoti dārgs pasākums. Kā arī sameklējot savu konditoreju, Jums vairāk nebūs jādomā, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Tortes jau ir tie konditorejas izstrādājumi, kuriem jāpievērš liela uzmanība

Tādēļ, ka tortes pēc pasūtījuma jau tiek ceptas konkrētam pasūtījumam, tomēr, lai nesajuktu pieejamās variācijās, izskatīsim, ka konditorejas izstrādājumi vai tortes pielāgoti pasākumam. Kāzās parasti grib pasūtīt daudzstāvu torti kā arī ar skaistiem rotājumiem. Bet konditorejas Rīgā iesaka izskaitīt ap divsimt gramu tortes uz vienu cilvēku, tad varētu saprast, cik lielu vajag pasūtīt torti. Protams, ka pats tortes stils, labāk būtu, kad ir pielāgots kopējam kāzu stilam. Kā laba ideja jau ir konditorejas izstrādājumi ar dažnedāžādām garšām un krāsām. Meklējot torti kolēģim, labāk ir tāda veida tortes uz pasūtījumu, kas saglabā lietiškumu vai nebūs divdomīgs variants, tas attiecas arī uz pildījumu. Piemēram, bērnam svētkos labāk ir pasūtīt torti, kas būs spilgta vai rotāta ar kādas multfilmas tēliem. Taču labāk būtu, tomēr, lai konditorejas izstrādājumi bērnu svētkiem, nemaz nav ļoti saldi, jo tad bērniem daudz gribēsies dzert un pārāk daudz saldumi nenāk par labu augošam organismam.

Izbraukuma banketi ir iespēja rīkot pasākumu jebkurā vietā

Mūsdienās banketi parasti ir diezgan parasta lieta. Un dažādas konditorejas Rīgā un citviet mūsu valstī piedāvā uzkodas banketam un pat tādu lietu, kā galdu klāšana izbraukumā. Bet pircējiem, kad tiks pārrunāta pati banketu ēdienkarte, ir jāpiedomā tieši pie atsevišķiem momentiem. Banketu ēdienkarte un produktu uzskaitīšana notiek sekojoši. Aukstās uzkodas banketam, kurās ir dārzeņi un sieri, kanapē, izskaita apmēram līdz 400 gramiem uz viesi. Karstās uzkodas būs līdz 100g uz viesi, taču dažādie salāti ir līdz 250g uz cilvēku. Pamatēdiens, kurš tiek kombinēts ar piedevām, ir gaļa, kas paredzēta līdz 250g un piedevas 150g. Augļu uzkodas banketam uz vienu viesi tiek paredzēti tikai līdz 200g, bet konditorejas izstrādājumi vai torte – līdz 200g. Šādi sanāk līdz 1,5 kg uz viesi. Kad tiek rēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaitīts tiek klāt gan produktu daudzums, gan tiek skaitīta galda klāšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *