Nepieciešams durvju remonts vai auto atvēršana? Kur tieši doties?

Home / Uncategorized / Nepieciešams durvju remonts vai auto atvēršana? Kur tieši doties?

Jebkura pat pati dārgākā kā arī kvalitatīvākā slēdzene tiešām var salūzt. Šo gadījumu varētu attiecināt ne tikai uz dzīvokļa ārdurvīm, taču arī var būt apgrūtināta auto atvēršana. Parasti cilvēki nezina, kur lai doties šādā situācijā, bet atbilstošākais risinājums tiešām būtu tieši atslēgu serviss, kur speciālisti palīdzētu ar durvju atvēršanu bez lieliem bojājumiem. Tagad pastāv apdrošināšanas polises, kurās pakalpojumu sarakstā šeit ir iekļauta arī sos durvju atvēršana. Bet arī bez tā, jau ir kompānijas, kur būs piedāvāts jebkāda tipa slēdzeņu serviss, kurš palīdzēs Jums problēmsituācijā.

Mašīnas vai jau dzīvokļa durvis – iespējamie varianti slēdzenes bojājumiem

Kas ir tas, kas varētu par iemeslu tam, ka Jūsu mašīnas vai arī mājokļa slēdzene salūzt? Tā pamata iemesls ir slēdzenes labas kopšanas trūkums, kā rezultātā var būt vajadzīgs atslēgu serviss. Reizi 2 mēnešos slēdzene jāiztīra un vēl jāieeļļo ar īpašu līdzekli. Šo procesu var attiecināt uz jebkādām slēdzenēm, tā kā, piemēram, kā auto durvju atvēršana, kā arī seifu atvēršana varētu būt apgrūtināta. Vēl viens iemesls varētu būt vandālisms, kad atslēgas caurums tika piepildīts ar sērkociņiem vai līmi. Arī šinī variantā var būt nepieciešams durvju remonts. Ja bija ielaušanas gadījumi, kā rezultātā slēdzene sabojājās, šinī situācijā tiešām būtu rekomendējams tūlītējs atslēgu serviss, lai pasargātu Jūsu mājokli. Nenoliedzami slēdzenes varētu būt arī nolietotas, tas var novest pie tā, ka ārī auto durvju atvēršana varētu būt apgrūtināta.

Kā var tikt atrasts labs slēdzeņu serviss pie mums?

Ja Jums ir uzstādītas kvalitatīvas jaunas ārdurvis, vienalga parasti ieteicams veikt dzīvokļa apdrošināšanu, kur pakalpojumu paketē būtu arī sos durvju atvēršana. Taču kā tieši darbojas šis durvju serviss, labāk jau ir izlasīt internetā. Kad ir jau radusies situācija, kad auto atvēršana nav iespējama vai varbūt iesprūdušas dzīvokļa durvis, šajā gadījumā vislabāk neekonomēt un priekšroku dot tikai kompānijai, kurā eksistē labs slēdzeņu serviss. Mūsu laikmetā online vide ļauj uzzināt jebko, tādēļ ir rekomendējams šo priekšrocību izmantot.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *