Plastikāta logi vai arī koka logi, kādi būs tie vislabākie?

Home / Uncategorized / Plastikāta logi vai arī koka logi, kādi būs tie vislabākie?

Šodien jau ir skaidra lieta, kad, iebraucot sērijveida ēkā, tiks mainīti vecie koka logi uz jauniem un mūsdienīgiem logiem. Visbiežāk ir pirkti tieši pvc logi, šajā gadījumā protams milzīgu lomu spēlē šo logu izturība, viegla kopšana kā arī salīdzinoši zemā cena. Nav noliedzams, ka, arī mūsdienīgie koka logi būs gana izturīgi, taču to lielo izmaksu dēļ, daudzdzīvokļu mājās šī tipa logi netiek uzstādīti. Plastikāta logi tik ļoti mums patīk, ka tiek liktas arī palodzes un bīdāmās durvis no šī materiāla.

Ar ko gan atšķiras dažāda izgatavošanas materiāla logi?

Galvenā lieta, kāpēc cilvēki izvēlās tādu lietu piemēram, kā koka logi, ir to dabiskais materiāls. Mūsdienīgajā pasaulē, katrs vēlas būt tuvāks dabai, savukārt koka logi, ļauj saplūst ar so dabas klusumu. Pie tam koka logi padara māju īpaši mājīgu. Svarīgākais, ka koka logi vasarā var savākt siltumu, bet ziemā to atdot mājai. Bet šī veida logi prasa īpašu kopšanu, savādāk tie sabojāsies. Savukārt plastikāta logi būs ērta izvēle, tā kā šie logi gan izmaksu ziņā ir lētāki, gan arī to kopšana neprasa tādas rūpes. Mūsdienās pakešu logi no pvc tiek uzstādīti arī visos jaunajos projektos. Turpretim alumīnija logi visbiežāk ir rūpnīcu izvēle, jo tie ir izturīgi un arī viegli kopjami. Ne mazāk svarīgas ir logu palodzes, turklāt iekštelpās palodzes ir interjera papildinājums, bet ārā tiek uzstādītas palodzes mitruma novadīšanai.

Viens ražotājs no kura tiek pirkti logi un bīdāmās durvis?

Jums vajadzīgi jauni logi, bet neziniet pie kā griezties? Turklāt mūsdienās ir tik daudz vietu, kur pārdodas gan kā pvc logi un koka, tā arī alumīnija logi, taču nav skaidrs, kurš pārdevējs ir tas uzticamākais. Tas ir būtiski, tā kā visbiežāk tiek ne tikai pasūtīti pakešu logi, taču ir arī nepieciešama to uzstādīšana. Galvenais, kas ir sākumā jāapskatās ir rekomendācijas, jo to ir vairāk jo labāk. Nākamais būs jāraugās, cik ilgi uzņēmums darbojas tirgū un kādu ražotāju logi tiek piedāvāti. Mēs visi zinām, ka logi un palodzes nāk kopā, tāpēc firmai jāpārdod arī tās Labi ir, kad uzņēmums piedāvā arī, piemēram bīdāmās durvis. Tad visu var pasūtīt vienā vietā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *