Kādēļ celtniecības procesā var tikt pielietoti alumīnija torņi?

Home / Uncategorized / Kādēļ celtniecības procesā var tikt pielietoti alumīnija torņi?

Stalažas ir visizplatītākais būvniecības rīks, kas ir lietots jau kopš ļoti seniem laikiem. Alumīnija torņi un stalažas tomēr ir nepieciešamas ārpuses darbiem: ēkas fasādes un vēl apjomīgiem mūra darbiem, kas tiek realizēti līdz pat 100 m augstumā. Pašas konstrukcijas pamatā sastāv no tādām caurulēm, kuras visā garumā un šķērsām savienotas savā starpā, un vēl tām piemīt stabila un stingra forma. Interesanti, ka tieši sastatņu projekti ir pielietoti ne vien celtniecībā, bet arī, piemēram, kā skatītāju tribīnes. Taču ir skaidrs, kad, izvēloties tāda tipa pakalpojumu, piemēram, kā sastatņu noma cena ir atkarīga no konstrukciju sarežģītības. Bez šaubām, ka tieši mūsdienās sastatņu noma ir jau ļoti populārs pakalpojums, un noteikti būs ļoti parocīgi, ka šis pats nomas uzņēmums, nodrošina arī tāda veida pakalpojumus, kā stalažu montāža, tiek nodrošināts stalažu transports. Bez tam šo firmu piedāvājumā pastāv visa veida sastatņu serviss un aprīkojums, sākot ar tāda tipa lietu kā sastatņu siets un beigās pat ar tādu sīkumu, kas ir sastatņu piederumi.

Sastatņu projekti un vēl to veidi

Katrs no mums būs ievērojis, ka tieši ap būvniecības objektu ir novietoti dažādu variāciju sastatņu projekti. Taču neesam domājuši par to, kādā veidā tie tiek iedalīti. Jo pastāv fasāžu darbu un arī modulārās sastatnes, kā arī alumīnija torņi. Tomēr bez tā visa ir vēl būtiskas viņu daļas un tas ir sastatņu aprīkojums. Piemēram, kā galvenais sastatņu aprīkojums nenoliedzami ir caurules, no kā tie ir, stiprinājuma enkuri gan arī tāda veida lieta piemēram, kā sastatņu siets vai arī aizsarg siets, kurš pasargā ne vienīgi strādniekus, bet, protams, arī cilvēkus, kuri atrodas objekta apkārtnē. Stalažas biežāk tiks nomātas un, tad, kad būvnieki vēlas izmantot šo pakalpojumu, ir vēl jāsaprot, kādi sastatņu risinājumi būs nepieciešami. Tā, piemēram, fasādes sastatnes noma būs izvēlēta, piemēram, ja darāmie darbi ir vienīgi pie celtņu fasādēm. Šajā gadījumā priekšrocība parādās tajā, ka ir vienkārša sastatņu montāža kā arī droša tā funkcionēšana. Turpretim, modulārās sastatnes noma var būt nepieciešama, kad vajadzīgi darbi iekštelpās, vai arī tādas vietās, kur nepieciešama sastatņu projektēšana atbilstoša darba objekta formai.

Izvēloties tādu pakalpojumu, kā sastatņu noma cena un kvalitāte ir atbilstošā līmenī?

Sastatnes noma ir diezgan īpašs pakalpojuma tips kā arī nemaz nav tik liels skaits kompāniju, kur pakalpojumu piedāvājumā būs tāda veida piedāvājums. Tomēr ir dažas lietas, kam būtu jāpievērš uzmanība pirms izvēlēties vietu, kurā var tikt pasūtīta sastatņu noma vai alumīnija torņu noma. Bez šaubām ir svarīga atbilstība Eiropas standartiem, šādi sastatņu risinājumi varētu būt stabili un uzticami. Turklāt sastatņu projektēšana īstenota bija saskaņā ar atbilstoši ne vien mūsu valsts likumiem, taču arī Eiropas Savienības noteiktajām normām. Ne mazāk svarīgs ir arī pakalpojumu piedāvājums, jo jebkuram ir aktuāli, ka vietā, kur būs piedāvāta sastatnes noma, tiks piedāvāts arī pats stalažu transports, lai nogādāt tos līdz objektam. Mūsdienās jau ir tie, kuri var sataisīt konstrukcijas elementus saviem spēkiem, taču vislabāk, ja iznomātāja piedāvājumā būtu iekļauta arī pati sastatņu montāža. Ka arī, kad tiks meklēta sastatņu noma cena jau ir arī ļoti būtisks moments, tā kā tai jābūt pieņemamai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *