Skrituļslidas vīriešiem vai sievietēm – milzīgā piedāvājuma dažādība

Home / Uncategorized / Skrituļslidas vīriešiem vai sievietēm – milzīgā piedāvājuma dažādība

Standartā ar terminu “skrituļslidas” parasti cilvēki domā tikai par zābakiem ar riteņiem. Tajā pat brīdī sportisti, kas izmanto profesionāli skrituļslidas, labi saprot, kad pastāv diezgan daudz to variāciju. Turklāt nebūs svarīgi, kas tieši Jūs interesē – skrituļslidas sievietēm vai vīriešiem, vai varbūt bērnu skrituļslidas, viņas ir un arī vienmēr paliks ātrākais un manevrētākais veids, kā var braukt pa pilsētu. Bet jau modeļa izraudzīšanās tomēr ir atkarīga no braukšanas veida: vai, piemēram, pastāv doma vienīgi izbraukt pa tuvāko ielu izklaides pēc, vai arī daudz vairāk aizrauj ātrums, ko tās var dot!

Skrituļslidas un to dažādie varianti

Visiem laikam ir zināms, ka skrituļslidas iespējams iedalīt vairakos galvenajos tipos. Piem., skrituļslidas vīriešiem un sievietēm kā arī bērnu skrituļslidas. Šīs grupas, savukārt, parasti tiks sadalītas apakšgrupās, kas paredzētas dažādiem braukšanas stiliem: fitnesa, triku, neceļu braucošās vai domātas ātrām sacensībām. Ikvienai grupai jau ir paredzētas sava veida skrituļslidas. Piemēram fitnesa skrituļslidas sievietēm, ir arī vīriešiem domātās, tomēr ir nedaudz līdzīgas skriešanas skrituļslidām. Piemērotas braukšanai pa gludu ceļu un ērtas izmantošanā. Agresīvās skrituļslidas ir sarežģītas ar savu konstrukciju kā arī ar tām var braukt gan parkā, tā arī pilsētā, turklāt tām jāiztur liela slodze. Cieti izturīgi zābaki kā arī mazi riteņi ļauj sasniegt neskaitāmus ekstrēmus trikus. Ir arī tā sauktās bezceļa skrituļslidas, kas jau ir atsevišķs veids, kas tika radīts, lai var braukt pa gandrīz jebkāda tipa virsmu. Tas ir to riteņu dēļ, kas izgatavoti ne no poliuretāna, bet gan no gumijas, un ir piepumpēti ar gaisu. Balstoties uz minēto, var pamanīt, cik dažādas ir skrituļslidas, bet, jau ir ļoti labi, ja izgatavotājs izlaiž dažādu mērķu inventāru, kā piemēram, rollerblade skrituļslidas, kur var atrast daudz dažādu variāciju.

Skrituļslidu veikals palīdz ar skrituļslidu piemeklēšanu

Tad, kad būs apmeklēts skrituļslidu veikals, ir jāsaprot uz ko tad tieši lūkoties, meklējot skrituļslidas. Svarīgākais, kas tad jāievēro, ka tieši tām vajadzētu stingri aptvert Jūsu kāju. Droši var pasūtīt mazliet lielākas skrituļslidas, taču ja atšķirība nav lielāka par puscentimetru. Šis variants ir labs, kad tiek pirktas skrituļslidas bērniem vai cilvēkiem ar tieksmi uz kāju pietūkumu. Gadījumā ja divi dažādi izmēri Jums šķiet vienādi ērti, jāizvēlās to, kas ir mazāks. Lai pārliecinātos, kad apavu izmērs tad ir īstais, staigājiet vai brauciet 15 – 30 minūtes. Šajā laikā pēda aprod ar zābaku un var būt iespēja precīzi novērtēt savas sajūtas. Komforts tad ir pamata izvēles kritērijs. Pirms pirkt skrituļslidas obligāti jāpārliecinās, kad Jums ir ērti. Neliels diskomforts mērījuma laikā vēlāk pārvērtīsies sāpēs. Ja Jums ir neērti, pamēģiniet cita uzņēmuma skrituļslidas, kā piemēram, rollerblade skrituļslidas. Dažādiem brendiem jau ir savādāka iekšzābaka struktūra, un protams jau ir svarīgi atrast ertākās slidas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *