Suši pagatavošana pašu spēkiem vai arī pasūtīts ēdiens?

Home / Uncategorized / Suši pagatavošana pašu spēkiem vai arī pasūtīts ēdiens?

Par gaumi nestrīdas – tieši šie vārdi ir pazīstami ikkatram, kā arī tiešām viņi parāda to patiesību – ikvienam cilvēkam jau ir kāds personīgs iemīļotais ēdiens, kurš var tajā pat laikā nepatikt citam. Atceļojot pie mums no Austrumiem, sushi jau sen pārvertušies tieši par iecienītu gardumu diezgan daudziem mūsu valsts iemītniekiem. Tas apstaklis, ka tieši suši receptes var būt tik dažādas, kur var likt jebko, sākot ar daudz jūras veltēm un tad beidzot ar vistu vai gaļu un pat cukurotiem suši, sniedz iespēju ši veida receptēm iekarot jebkura cilvēka vēderu. Konkrēti tie, kuri tikai vēlas sākt iepazīšanos ar Austrumu ēdieniem, parasti grib uzzināt – kādi suši tomēr ir tie labākie? Šajā gadījumā nav noteiktas atbildes, taču ir rekomendējams nogaršot atšķirīgas sushi receptes, lai atrast sev tuvāko. Kur meklēt gardākās pusdienas ķekavā vai citā pilsētā? Pasūti suši!

Sushi tipi un to nosaukumi

Viennozīmīgi visas sushi receptes iekļauj sevī rīsus, atšķirība starp tiem ir pildījuma, garšvielu un vēl variantu piemeklēšanā. Suši, kas tiek saukti Nigirizushi, būs vispopulārākais suši un rollu variants. Tas tiek veidoti no iegareniem rīsiem, ko saspiež tieši ar plaukstām, nedaudz wassabi uz plāna pildījuma, kurš pārklāj rīsus. Gunkan-maki – šo suši pagatavošana tiek veikta kuģa veidolā. Tur tiek izmantoti ovālie rīsi, kurus saspiež ar rokām. Makizushi – suši, kas izgatavots cilindra formā, pielietojot bambusa paklāju Makishu. Visbiežāk Makizushi būs savītie nori, pārklājot tos ar rīsiem un pildījumu, bet reizēm to var ietīt plāni izceptā omlete. SavukārtHosomaki suši Rīgā ir mazi, cilindriski suši, kuru lielums parasti ir apmēram divi cm. Uramaki būtu videja lieluma suši ar dažādiem pildījumiem. Atšķirībā no citām, doto sushi receptes pieprasa tādu lietu, ka rīsi atrodas suši ārpusē, bet nori – iekšā un tad tiek likts pildījums. Eksistē vēl diezgan daudzas sushi receptes, ir vienīgi jāsameklē labākie suši Rīgā, jāatrod piemērotākie un tad jāsūta suši piegāde Rīgā.

Kā izvēlēties kur pasūtīt sushi piegādi uz mājām?

Mūsdienās populārākā droši vien tad ir tieši sushi piegāde, šis jau ir ātri pagatavojams un labs gardums, pie tam tiešām var visiem atklāt tik dažādas garšas sajūtas. Un tad kur tad būs labākā sushi piegade Rīga? Un arī kur paēst Rīgā garšīgus sushi tieši uz vietas? Nav noliedzams, ka būtiska ir Menu karte restorānā, šeit jau var redzēt gan suši veidu, gan cenas. Visbiežāk izdevīgāki būs konkrēti suši komplekti, tādēļ pirms izdarīt pasūtījumu uzziniet visu par piedāvājumu, un arī vērsiet īpašu uzmanību, kādas tad sushi akcijas pieejamas. Un vienmēŗ apskatiet rekomendācijas tieši par izvēlēto vietu, tomēr, lai suši piegāde Rīgā neliek Jums vilties. Un būtiska lieta būs piegādes cena, parasti suši piegāde Rīgā jau ir bezmaksas, kad tiek pasūtīti suši un rolli par noteiktu naudas summu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *