Kāda tieši tipa grīdas jau ir Jūsu mājās?

Home / Uncategorized / Kāda tieši tipa grīdas jau ir Jūsu mājās?

Grīdas aizņem ievērojamu jebkuras mājokļa vai arī dzīvokļa telpas daļu. Lai tiktu sameklēti atbilstošākie grīdas segumi, būtu jāņem vērā ne vien telpas vispārējais stils, taču arī apstākļi, kādos šis izejmateriāls tiek pielietots. Taču ja bērnistabai var uzlikt kovrolīnu, tad vannas istabai vislabāk likt flīzes. Dzīvojamā istabā ir ierasts lamināts, ielietās grīdas vai arī parkets, pieliekamajos varētu ieklāt ar parasto linoleju. Mūsdienu tirgus ir tik daudzveidīgs, ka ikviens var uziet piemērota veida grīdas segumus, kas, savukārt, atbildīs visām prasībām un būs atbilstošs arī cena ziņā.

Kas tad ietekmē lamināta vai parketa izmaksas?

Mēģinot pētīt, kādi grīdas segumi ir atrodami, protams, sakumā vērību piesaista lamināta grīdas dēļi, kas sastopami var teikt, ka ikvienā majoklī. Lamināts atšķiras ar izturīgu virsmu, kas savu izskatu saglabā daudzus gadus. Kā galvenā priekšrocība ir lamināta likšana, jo bez šaubām tā ir vienkārša un saprotama. Šīs grīdlīstes ir ar labu ugunsizturību un vienlaicīgi šajā materiālā neparādās mikroorganismi. Bet neskatoties uz plusiem, priekš lamināta jābūt sagatavotai virsmai. Tam nepieciešama sausa un līdzena virsma, tāpēc šeit grīdas vispirms ir jāsagatavo. Šī tipa grīdas dēļi nemaz nav atjaunojami, tādēļ pēc sabojāšanas lamināts ir jāmaina pilnībā. Vajadzētu arī atcerēties, kad lamināta grīdlīstes priekš dzīvojamās telpas būtu divdesmit pirmās, otrās un trešās klases.

Parkets kā grīdas segums tiek lietots jau daudz daudz gadus, pie tam tas nemaz nezaudē savu pieprasījumu. Augstā parketa cena novieto to pie augstas klases grīdas, ko izvēlās bagātie patērētāji. Tas, ka grīdas dēļi no parketa ir tik ļoti dārgi, var izskaidrot ar to, ka tas ir dabīgs koks, kas kalpo daudzus gadu desmitus un turklāt tas ir atjaunojams. Pats parkets tiek sataisīts no dažnedāžāda veida . Sākumā, koks tiek sagriezts, tad tas iziet trīs apstrādes posmus un tad pārtop parketā. Ir pieejams trīsslāņu parkets, kur pati parketa cena būs daudz patīkamāka. Lai parketa grīdas dēļi mūs pēc iespējas ilgāk iepriecinātu, jau ir jāpievērš uzmanība ne vien to kvalitātei, bet gan pareizai uzlikšanai, it īpaši sagatavošanās posmam, kurš sastāv no līdzināšanas un uzlikšanas. Bieži vien pārbaudīts parketa centrs var piedāvāt arī savus meistarus, kas spēs īstenot darbu kvalitatīvi.

Pirms izvēlēties, vislabāk doties pie profesionāļiem, priekš tam, lai saņemt konsultāciju izvēloties grīdas veidu. Parasti, laikā kad tiek izvēlēts salonā lamināts, akcija ir noteicošais faktors konkrēta modeļa izvēlē. Sākumā apskatiet noteikumus, jo vienu un to pašu preci var nopirkt lētāk. Parasti lamināta cena ir ietekmējama no tā klases, ieteicams pārrunāt tādus momentus ar konsultantu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *