IEKARAMO GRIESTU LOMA GRIESTU MONTĀŽĀ

Home / Uncategorized / IEKARAMO GRIESTU LOMA GRIESTU MONTĀŽĀ

Dažāda veida inovatīvi celtniecības materiāli un sistēmas, mūsdienās ir viena no labākajām lietām, kas notikušas nozarē. Celtniecības darbi nebeidzas uzreiz pēc sienu uzsliešanas, gluži otrādi, tie tikai sākas, piemēram, ar griestu montāžu. Daudzi nemaz nezina, ka montāžas darbus veic gan ārējiem griestiem, gan iekšējiem. Iekaramie griesti ir lielisks risinājums komercplatībām, biroju telpām un dažādām ražošanas telpām, protams, tas neizslēdz iespējamību tos uzstādīt arī mājokļos. Ja Jums pieder Loft tipa dzīvoklis, tad iekaramie griesti šeit ir iespējama opcija arī šādā gadījumā.

KĀDI IR IEKARAMO GRIESTU VEIDI?

Klientiem tiek piedāvāti 3 veidu iekaramie griesti. Šūnu griestiem, jeb open cell griestiem ir lielas acis, kas nodrošina pat 90% atklātu telpu. Visbiežāk tie tiek izmantoti tirdzniecības centros, komercplatībās, biroju telpās, gaiteņos un zālēs. Svarīgi ir izvēlēties pareizo šūnas atvērumu – jo lielāks atvērums, jo lielāka atklātā telpa. Šūnu griesti ir viegli pielāgojami jebkura veida dizainam. Otrs populārākais tips ir kasešu griesti. To pamatā ir piekarināms rāmis, kurā ievieto kasetes no dažādiem materiāliem kā arī pieejami dažādi dizaini un arī gaismas ķermeņi. Nepieciešamības gadījumā kasetes ir viegli izņemamas, lai viegli piekļūtu komunikācijām, kas paslēptas aiz griestiem. Trešais populārākais griestu veids ir alumīnija dēlīšu griesti. Šāda veida griesti ir izgatavoti no alumīnija un tērauda un tie arī atdarina klasisko koka dēlīšu izskatu. Šie griesti ir piemēroti izmantošanai gan ārtelpām gan iekštelpām.

ĀRĒJĀS ŽALŪZIJAS MĀJĀM UN KOMERCTELPĀM

Vēl viens mūsdienīgs ārējās fasādes apdares veids ir fasādes žalūzijas. Ārējās žalūzijas var kalpot ne tikai kā dekoratīvs, bet arī funkcionāls un pat energoefektīvs līdzeklis ēkas uzturēšanā. Tās bloķē tiešo saules staru ietekmi uz ēkas sienām, tādā veidā samazinot telpu uzkaršanas risku, kas savukārt samazina ēkas kopējās gaisa kondicionēšanas sistēmas izmantošanu. Ārējās žalūzijas ir iespējams arī krāsot, tādējādi pieskaņojot ēkas fasādei vai izveidot interesantu dizainu. Visas lameles un sliedes atbilst standartiem un nav jāuztraucas par nekvalitatīvu materiālu izmantošanu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *