KĀ IZVĒLĒTIES ATBILSTOŠUS LOGUS SAVAI MĀJAI?

Home / Uncategorized / KĀ IZVĒLĒTIES ATBILSTOŠUS LOGUS SAVAI MĀJAI?

Būvējot māju vai remontējot dzīvokli, agri vai vēlu aktuāls kļūst jautājums par logiem. Teju jebkura nama fasādē varam redzēt PVC logus. PVC logi nav vienīgā iespēja – ērti uzstādāmi arī alumīnija un koka logi. Arī jumta logi, visbiežāk, tiek veidoti tieši no plastmasas. Pakešu logi ir populārākā klientu izvēle jau 20 gadu garumā visā Latvijā. Lai telpās un ēkā kopumā būtu videi un iedzīvotājiem draudzīgs, energoefektīvs mikroklimats, ar labiem logiem vien nebūs līdzēts, jo nepieciešamas arī labas ārdurvis.

Kā risinājums ir dzelzs ārdurvis, kas noteikti ir ergonomiskākas par veco laiku koka durvīm. Metāla durvju priekšrocība ir skaņas un siltuma izolācija, kā arī, noteikti tas, ka šīs durvis ir izturīgas.

KĀDUS LOGUS MEKLĒT, JA NEPIECIEŠAMA UGUNSDROŠĪBA?
Kad nepieciešama logu nomaiņa, PVC logi nav vienīgā iespēja. Ir iespējams izvēlēties arī koka un alumīnija logus. Piedevām visām labajām šādu logu īpašībām, alumīnija logi ir arī ugunsdroši. Industriālām būvēm un komercobjektiem alumīnija logi ir vislabākā izvēle. Alumīnija logu rāmji ir pieejami dažādos krāsu toņos, kas ļaus tos piemērot jebkādas krāsas fasādei. Arī koka logi mūsdienās ir izplatīta klientu izvēle. Daudzi, izdzirdot vārdu salikumu – koka logi, uzreiz asociē to ar vecajiem logiem, ar vienu plānu koka rūti, kas ziemā nesagādā pārāk lielu komfortu. Visbiežāk, redzot fasādē logu, to nebūs tik viegli atšķirt no PVC vai alumīnija loga rāmja. Koka logu uzbūvē visi mehāniskie risinājumi ir tādi paši kā plastmasas un alumīnija logiem, ieskaitot ventilācijas iespējas un hermētiskumu.

DAŽĀDA VEIDA APDARES DARBI PĒC LOGU MONTĀŽAS.
Pēc veiksmīgas logu montāžas ir laiks palodzēm. Pie tāmes sastādīšanas un kopējo izmaksu noteikšanas, pieder arī iekšējo un ārējo apdares un montāžas darbu kopums. Apdares darbus ar palodžu iebūvēšanu, ideālā variantā, veic tas pats pakalpojumu sniedzējs, kas iebūvē logus, tādējādi, klientam nav jāmeklē citi apdares darbu veicēji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *