KALENDĀRU IZGATAVOŠANA PĒC PASŪTĪJUMA.

Home / Uncategorized / KALENDĀRU IZGATAVOŠANA PĒC PASŪTĪJUMA.

Kalendārs ir tik pierasts ofisa un mājsaimniecības elements, ka daudzi nemaz neaizdomājas par to, ka līdz tā taustāmam rezultātam nonāk rūpīgi saskaņotu drukas darbu rezultātā. Ja, dzīvojot digitalizācijas laikmetā, kādreiz aizdomājamies par to, cik daudz agrāk pierastu lietu nu ir kļuvušas elektroniskas, tad kalendārs nav no tiem, kas gulstas aizmirstībā. Tas ne tikai pilda savas pamata funkcijas, bet arī kalpo reprezentatīviem mērķiem, piemēram, kā dāvana biroja darbiniekiem.

Protams, ir pieejamas dažāda veida programmas, kas to visu piedāvā izdarīt pašiem, bet, ja esat nopietns uzņēmums, kas novērtē kvalitatīvus risinājumus itin visā, kalendāru izgatavošana profesionālā tipogrāfijā būs labākais risinājums.

Spied šeit – dažādi galda kalendāri!

KALENDĀRA DRUKAS UN DIZAINA RISINĀJUMI UZŅĒMUMIEM.
Kalendāru drukas pakalpojums iet roku rokā ar kalendāra dizaina izveidi. Jautāsiet kādēļ tā? Veidojot šāda veida drukas darbus jāsaprot tas, ka to drukāšana nav kā parastu a4 lapu izprintēšana, bet prasa dizaina pielāgošanu drukas veidam. Ja tiek veikts pasūtījums speciāli veidotiem un drukātiem kalendāriem, tad varat būt droši, ka viss tiek nostrādāts perfekti no A-Z, ieskaitot visu vārda dienu un svētku iekļaušanu aktuālā redakcijā. Ja nepieciešams var vienoties arī par specifiskas informācijas iekļaušanu kalendārā. Katram pasūtījumam tiek atrasts zelta vidusceļš, kas dizainam un drukas risinājumam ļauj vienam otru papildināt nevis sabojāt. Pilnīgi nepieņemami būtu taupīt uz materiālu vai drukas tehnikas rēķina, tādēļ skaidrs, ka visas cenas ir adekvātas un piedāvātā kvalitāte ir teicama. Kalendāri tiek izgatavoti ciešā sadarbībā ar klientu.

KĀDĀ TIRĀŽĀ IR IESPĒJAMS PASŪTĪT KALENDĀRUS?
Drukas pakalpojumu piedāvājums pēdējos gados atkal ir aktualizējies, kas varbūt varētu šķist dīvaini, jo dzīvojam tomēr digitālā laikmetā. Ne visam ir jābūt elektroniskam un ir lietas, ko ērtāk ir lietot taustāmas un kalendārs ir viens no tiem. Personalizēti kalendāri var būt gan sienas kalendāri, gan galda kalendāri un to tirāžas cena parasti tiek norādīta par vienu vienību, taču ir iespējams vienoties par dažādiem risinājumiem. Kalendāri daudzos uzņēmumos kalpo arī kā dāvanas sadarbības partneriem, klientiem un darbiniekiem dažādos svētkos, visbiežāk, Ziemassvētkos. Mūsdienīgi dizaina risinājumi palīdz izveidot spilgtus un pamanāmus, taču gaumīgus iespiešanas gala produktus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *