PLASTMASAS, ALUMĪNIJA UN KOKA LOGI KLIENTU MĀJOKĻIEM

Home / Uncategorized / PLASTMASAS, ALUMĪNIJA UN KOKA LOGI KLIENTU MĀJOKĻIEM

Kad pienācis laiks domāt par logiem, kas kalpos Jūsu mājoklī, klientiem mūsdienās ir daudz un dažādas iespējas no kā izvēlēties. Plastmasas logi ir populārākā izvēle, ko redzam dažādu namu fasādēs, bet ar vien biežāk daudzi izvēlas koka un alumīnija logus savam īpašumam. Lai ēkā kopumā nodrošinātu lielisku energoefektivitāti, ar labiem logiem un skaistu palodzi būs par maz. Ir jādomā arī par labām ārdurvīm.

Dzelzs ārdurvju montāžu izvēlas gan tie, kuri dzīvo privātmājās, gan dzīvokļos. Plastmasas logi ir lielisks risinājums jebkura tipa telpām un Latvijā pakešu logi ir TOP montāžas prece jau vismaz gadus divdesmit. Ja nepieciešami jumta logi, tad PVC būs labākais risinājums.

KOKA UN ALUMĪNIJA LOGU ATŠĶIRĪBA

Logu montāžas uzņēmumi klientiem piedāvā dažādas alternatīvas PVC logiem. Klienti var izvēlēties arī koka vai alumīnija rāmja logus. Alumīnija logi ir ugunsdroši, attiecīgi, ja tas ir viens no kritērijiem, tad šī būs īstā izvēle. Tas ir lielisks risinājums arī industriālajiem un komercprojektiem. Tā pat kā plastmasas logi, arī alumīnija logu rāmji ir pieejami dažādās krāsās un tos ir viegli pielāgot fasādes toņiem. Arī koka logi ir populāra klientu izvēle. Ja iedomājamies par veco laiku koka logiem, tad mūsdienās pieejamie no tiem ļoti atšķiras un dažkārt pat nav atšķirami no PVC logiem. Tas nav plāns stikls koka rāmī, bet gan vesela funkcionāla sistēma, kurā stikla pakete ir iebūvēta funkcionālā koka rāmī.

PALODŽU MONTĒŠANAS OPCIJAS PVC, KOKA UN ALUMĪNIJA LOGIEM

Palodzes ir svarīgs apdares darbu elements gan iekštelpās, gan arī ārpusē. Montāžas darbi tiek ievietoti tāmē, lai varētu optimāli izvērtēt visas kopējās izmaksas. Visbiežāk apdares darbus ne tikai veic, bet arī uztic veikt logu montāžas uzņēmumam pēc darbu beigām, jo kura gan ir vēlme meklēt vēl citus pakalpojumu sniedzējus?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *