TEICAAS KVALITĀTES RIEPU SERVISA PAKALPOJUMI

Home / Uncategorized / TEICAAS KVALITĀTES RIEPU SERVISA PAKALPOJUMI

Lai arī termometra stabiņš un laikapstākļi aiz loga nepavisam nelutina, ir laiks pārliecināties par riepu drošību, lai sezonu varētu pavadīt bez rūpēm un raizēm par sevi un savu pasažieru drošību. Latvijā un citur Eiropā riepu maiņa no ziemas uz vasaras riepām, notiek 1.martā, un uz ziemas riepām 1.decembrī, lai gan realitātē esam pārliecinājušies ne pirmo gadu, ka šis laiks var nobīdīties, par vismaz mēnesi.

Nozares speciālisti iesaka pāriet uz vasaras riepām, kad gaisa temperatūra pāris dienas ir bijusi virs +7 grādiem un pāreju uz ziemas riepām apsvērt kad temperatūra noslīd zem +5 grādiem pa nakti.

KĀDĒĻ SVARĪGS RIEPU SERVISS?

Riepas nevar iztikt bez diskiem un otrādi, tādēļ loģiski, ka riepu un disku apkopes pakalpojumi tiek sniegti kopā(vairāk skatīt te – https://mmkserviss.lv/riepu-abc/). Riepu servisos piedāvā ne tikai riepu servisu, bet arī disku remontu. Disku taisnošana, remonts pēc deformācijas un bojājumiem, disku slīpēšana un krāsas atjaunošana ir tikai maza daļa pakalpojumu, kas tiek sniegti katram interesentam. Disku kvalitātei un tehniskajam stāvoklim ir liela nozīme un mijiedarbība ar riepām, gultņiem un arī braukšanas komfortu, tādēļ disku remonts ir jāveic pēc iespējas ātrāk, vislabāk tad, kad bojājums ir konstatēts. Riepu remonts ir servisa darbinieku ikdienas pienākumos. Viss darbs tiek veikts ar kvalitatīvām iekārtām un materiāliem. Servisa darbinieki labprāt konsultēs jautājumos, kad nepieciešams noskaidrot kādu riepu iegāde ir vispiemērotākā un kad to vislabāk darīt. Riepu remontu ir iespējams veikt pusstundas laikā, tādēļ nav jāuztraucas par to, ka jākavē ikdienas gaitas un darba pienākumi.

RŪPĪGA ATTIEKSME PRET KATRU KLIENTU

Laipna apkalpošana, profesionāla pieeja un serviss ir tie svarīgākie iemesli, kādēļ klienti atgriežas un izvēlas tieši konkrēto pakalpojumu sniedzēju. Servisa kvalitātes garantijai ir liela nozīme, jo tā simbolizē zinošus darbiniekus, kuri spēj sniegt augsta līmeņa pakalpojumus, kas atbilstoši visiem standartiem un nav jābaidās par to, ka slikta servisa dēļ esat palicis ar nebraucamu automašīnu ielas vidū. Augsta atbildības sajūta ir tas, kas apzīmē servisa darbinieku pieeju jebkuram klientam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *