RIEPU UN AUTO DISKU TEHNISKĀ APKOPE JEBKURAM AUTO

Home / Uncategorized / RIEPU UN AUTO DISKU TEHNISKĀ APKOPE JEBKURAM AUTO

Katram auto vadītājam jāzina, ka Latvijas un visas Eiropas noteikumi paredz divus datumus, kuros obligāti ir jāveic automašīnas riepu nomaiņa. Ledus, sniegs, melnais ledus un vēl dažādas citas nepatīkamas dabas parādības ir liels automašīnu un autovadītāju bieds katru gadu, tādēļ ziemas riepas ir obligāta prasība jebkuram transportam, kas piedalās ceļu satiksmē. Maldīgi uzskatīt, ka riepas ir jānomaina pašam, kā arī obligāti katru sezonu jāpērk jauns riepu komplekts.

Riepu servisos visā Latvijā ir iespējams šeit ne tikai nodrošināt kvalitatīvu riepu nomaiņu, bet arī konsultācijas piemērotāko riepu iegādei, riepu un disku tehniskā stāvokļa diagnostiku, nodrošina riepu uzglabāšanu un piedāvā citus saistītos pakalpojumus.

AUTO UN RIEPU SERVISS – IEGULDĪJUMS, NEVIS IZDEVUMI

Kādēļ uzstādīt automašīnai jau lietotas riepas un vai tas ir droši? Centīsimies rast atbildi uz šo jautājumu. Jebkura veida lietotās automašīnas riepas, kas tiek pārdotas pie sertificētiem dīleriem riepu centros, ir pārbaudītas un drošas lietošanai tālāk. Ja rodas problēmas ar automašīnas diskiem, riteņiem un riepām, tad servisa apmeklējums ir obligāts, lai mazinātu dažādus nepatīkamus riskus. Lai arī eksistē noteikumi, kas nosaka cik bieži būtu jāmaina jaunas un lietotas riepas, daudz ko nosaka arī šofera braukšanas paradumi, attālumi un ceļa kvalitāte. Balstoties uz šiem rādījumiem, katrs auto īpašnieks lemj par to, cik liela nozīme ir jaunu riepu komplekta iegādei.

RIEPU SERVISA PAKALPOJUMI LATVIJĀ

Jebkura riepu servisa darbinieki klientam spēs ieteikt labākās un piemērotākās riepas viņu automašīnai. Par lietoto riepu kvalitāti vispār nav jāuztraucas, jo viss tiek pārbaudīts dubultā. Daudz nosaka arī tas, ka lietotās riepas tiek saņemtas no Skandināvijas un Vācijas, kas vien ir kvalitātes garants. Riepu kvalitātei ir viena no galvenajām lomām mūsu ceļu satiksmes drošībā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *