RIEPU SERVISS KATRAM AUTOVADĪTĀJAM

Home / Uncategorized / RIEPU SERVISS KATRAM AUTOVADĪTĀJAM

Katram auto vadītājam jāzina, ka Latvijas un visas Eiropas noteikumi paredz divus datumus, kuros obligāti ir jāveic automašīnas riepu nomaiņa. Katru gadu vēsākajos mēnešos, nelutina ne tikai laikapstākļi, bet arī ceļu stāvoklis – melnais ledus, atkala, mitrums, netīrīti ceļi, tādēļ ziemas riepu izmantošana ir obligāta. Maldīgi uzskatīt, ka riepas te ir jānomaina pašam, kā arī obligāti katru sezonu jāpērk jauns riepu komplekts. Kvalitatīva riepu nomaiņa, uzglabāšana, dažādas konsultācijas, serviss un pat utilizācija ir vieni no populārākajiem riepu servisa pakalpojumiem.

LABĀKĀS RIEPAS RĪGAS RAJONĀ

Jautāsiet, vai ir droši automašīnai uzstādīt jau lietotas ziemas riepas? Centīsimies rast atbildi uz šo jautājumu. Jebkura veida lietotās automašīnas riepas, kas tiek pārdotas pie sertificētiem dīleriem riepu centros, ir pārbaudītas un drošas lietošanai tālāk. Riepu serviss ir vieta, kuram nevajadzētu mest līkumu, jo, ja ir problēmas ar automašīnas riteņiem, riepām vai diskiem, tad tās ir jāatrisina nekavējoties, pie tam, tas palielina risku neizietai tehniskajai apskatei. Protams, ir vispārpieņemti noteikumi par to, cik bieži ir jāmaina riepas, taču noteicoši faktori ir arī ceļa segums, pa kuru tiek braukts ikdienā un arī braukšanas paradumi. Balstoties uz šiem rādījumiem, katrs auto īpašnieks lemj par to, cik liela nozīme ir jaunu riepu komplekta iegādei.

KUR ATRAST LABU RIEPU SERVISU?

Riepu servisa darbinieki ir apmācīti un pilnveidojuši savas zināšanas, lai spētu katram klientam piedāvāt piemērotāko risinājumu riepu izvēlē. Visas mazlietotas riepas tiek dubultā pārbaudītas, lai novērstu jebkādu defektu risku. Daudz nosaka arī tas, ka lietotās riepas tiek saņemtas no Skandināvijas un Vācijas, kas vien ir kvalitātes garants. Riepu kvalitātei ir viena no galvenajām lomām mūsu ceļu satiksmes drošībā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *