POPULĀRĀKĀS TENDENCES LOGU MONTĀŽAI

Home / Uncategorized / POPULĀRĀKĀS TENDENCES LOGU MONTĀŽAI

Logu loma ēku konstrukcijā ir ļoti svarīga. Mūsdienās izgatavotie logi stipri atšķiras no tiem, kādus bijām raduši redzēt pirms gadiem 30 un vēl agrāk. PVC, alumīnijs un koks ir populārākie materiāli, no kuriem izvēlas izgatavot logus. 21.gadsimta sākumā par tendenci kļuva PVC logu montāža dažāda tipa ēkās. Sākotnēji biroju ēkās, ražotnēs un skolās, un pēcāk jau privātmājās, plastmasas logi stabili ieņēma pozīciju uz ilgu laiku. Koka logi to senākajā izpausmē, ir kļuvuši par retumu. PVC logi ir parocīgi šeit, jo tiem var uzstādīt arī insektu tīklus.

DAŽĀDA TIPA DURVIS JŪSU ĪPAŠUMAM

Mājas noteikti ir tā vieta, kurā nevēlamies redzēt netīkamas personas, kas traucē mieru vai kā citādāk ietekmē mūsu ikdienu un atpūtu. Pārnākot no darba vai atgriežoties no ceļojuma, neviens nevēlas tikt nostādīts fakta priekšā, ka prombūtnes laikā, mājās ir viesojušies garnadži. Mūsdienās ar vien vairāk cilvēku izvēlas savam īpašumam uzstādīt metāla durvis, kas ir neuzlaužamas, jo aprīkotas ar modernu slēdzeņu sistēmu. PVC durvis nav populārs centrālo ārdurvju uzstādīšanas materiāls. Visbiežāk, plastmasas durvis varam redzēt pagalma pusē vai palīgēkās. Tās var būt aprīkotas gan ar stikla paketi caurredzamībai, gan arī var iztikt bez tās. Tā pat ir iespējams izvēlēties šāda veida durvis uzstādīt veramas vai bīdāmas.

KĀDA VEIDA DARBI NOTIEK LOGU MONTĀŽAS LAIKĀ?

Pēc logu montāžas noteikti ir nepieciešams veikt arī iekšējās un ārējās apdares darbus, lai neatkarīgi no gadalaika logi pildītu savu funkciju pilnībā, nerastos problēmas ar telpas apkurināšanu, vēdināšanu, liekām smakām un daudz ko citu. Pareiza gaisa cirkulācija telpā palīdz nodrošināties pret dažādiem nepatīkamiem pārsteigumiem. Palodzes ir obligāta sastāvdaļa jebkuram logam. Tām ir ne tikai vizuāla, bet arī funkcionāla un tehniska nozīme. Montējot palodzi, svarīgi pārliecināties arī par to, vai netiks traucēta siltuma apmaiņa telpā, ja zem palodzes atradīsies radiators.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *