PIE KĀ ATRAST KVALITATĪVAS ZIEMAS RIEPAS UN DISKUS?

Home / Uncategorized / PIE KĀ ATRAST KVALITATĪVAS ZIEMAS RIEPAS UN DISKUS?

Mašīnas riepu tehniskais stāvoklis ir viens no svarīgākajiem aspektiem ceļu satiksmes drošībā. Nobraukums ir vitāli svarīgs rādītājs jebkuram transportlīdzeklim, vienalga, vai braucat ar jaunām vai lietotām riepām. Visus ar automašīnu saistītos izdevumus mēģina paredzēt savlaicīgi, un tas attiecināms arī uz auto riepu iegādi un montāžu. Daudzi nemaz nezinās, ka riepas tiek iedalītas, vērā ņemot vismaz desmit kritērijus. Nevajag atteikties no konsultācijas ar riepu servisa draudzīgajiem darbiniekiem, lai uzzinātu to, kādas riepas vislabāk izvēlēties. Riepu garāžā tiks veikta arī auto un riepu montāža, pārbaude, riepu balansēšana un iespējams veikt citus ar riepām un diskiem saistītus profilaktiskus darbus.

KAM UZTICĒT RIEPU UN AUTO DISKU SERVISU?

Riepu garāžās un servisos var pārbaudīt riepu stāvokli un noskaidrot dažādus citur ar riepām saistītus jautājumus. Piemēram, daudziem būs pārsteigums uzzinot, ka diski nav tikai dekoratīvs elements, bet nozīmīga riepu un riteņu sastāvdaļa. Arī disku apkope un profilaktiskā apskate ir riepu servisa būtiska sastāvdaļa un tiek veikta katram automobilim. Katrs mašīnas riepu serviss piedāvā ne tikai riepu nomaiņu un arī auto disku apkopi, bet arī auto riepu glabāšanas servisu un auto riepu balansēšanu.

KAS NOSAKA RIEPU UN DISKU PIEMĒROTĪBU MAŠĪNAI?

Vissezonas riepas, ziemas un arī vasaras riepas var iegādāties riepu servisos un garāžās. Mūsdienās ietaupīt vēlas un cenšas visi, tādēļ tas attiecas arī uz riepu iegādi, tuvojoties sezonas maiņai, ietaupījums var būt pat četrdesmit procenti no oriģinālās riepu cenas. Tas attiecas uz jebkāda veida riepām – ziemas, vasaras un vissezonas riepu komplektiem. To, kādas riepas uzstādīt ziemas sezonā, palīdzēs izvēlēties riepu garāžas konsultanti. Riepu piemērotību nosaka dažādi faktori – auto veids, braukšanas paradumi, segums, pa kādu visbiežāk pārvietojas un tamlīdzīgi. Riepas ir automašīnas apavi un tādēļ tie jāizvēlas tik pat rūpīgi un atbilstoši visiem kritērijiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *