RIEPU MAIŅA UN DISKU APKALPOŠANA RĪGĀ

Home / Uncategorized / RIEPU MAIŅA UN DISKU APKALPOŠANA RĪGĀ

Lai arī termometra stabiņš un laikapstākļi aiz loga nepavisam nelutina, ir laiks pārliecināties par riepu drošību, lai sezonu varētu pavadīt bez rūpēm un raizēm par sevi un savu pasažieru drošību. Ziemas riepu izmantošana ir obligāta gada vēsākajos mēnešos, taču, dabas untumi ir dažādi, tādēļ viss atkarīgs no laikapstākļiem. Vasaras riepas ieteicams sākt lietot, kad nedēļu no vietas ir bijis siltāks pat +7 grādiem(spied te – https://mmkserviss.lv/riepu-razotaji/). Latvijas klimats mēdz izspēlēt dažādus jokus, arī apledojumu uz ceļiem maija mēnesī, tādēļ par ziemas riepu maiņu uz vasaras riepām, vislabāk domāt, kad laikapstākļi ir stabili.

KĀPĒC SVARĪGS RIEPU SERVISS?

Riepu servisa pakalpojumi kļūst aktuāli reizēs, kad tuvojas sezonas maiņa, kas, savukārt, atsaucas uz riepu maiņu savai automašīnai. Ziemas riepas ir atšķirīgas no vasaras riepām, kas nozīmē to, ka ar abām nedrīkst braukt visa gada garumā. Ziemas riepas nepaliek cietas aukstā laikā, taču uz karsta asfalta var sākt deformēties. Savukārt vasaras riepas aukstā laikā zaudē savu elastību un neveido labu saķeri ar ceļu. Riepu servisa darbinieki spēs ieteikt vislabākos risinājumus riepu veidiem un to uzstādīšanai, vadoties pēc klienta braukšanas paradumiem. Jebkurā gadalaikā vislielākā vērtība ir drošība uz ceļa, tādēļ servisa darbinieku ieteikumi ir jāņem vērā obligāti.

RIEPU SERVISA PAKALPOJUMI AR GARANTIJU

Laipna apkalpošana, kompetenta pieeja un serviss ir tie svarīgākie iemesli, kāpēc esošie un potenciālie klienti atgriežas un izvēlas tieši konkrēto pakalpojumu sniedzēju. Servisa kvalitātei ir liela nozīme, jo norāda uz zinošiem darbiniekiem, augstu ētikas un zināšanu klāstu, kas tiek pielietots atbilstoši standartiem un klientiem nav jāuztraucas par to, ka auto varētu sākt niķoties nepareizā vietā un laikā. Jebkura biznesa panākumu atslēga ir augsta darbinieku ētika un pieeja savam darbam. Kvalificētiem darbiniekiem, īpaši auto apkopes biznesā ir ļoti liela loma drošas braukšanas garantam uz ceļiem ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *