RIEPU UN AUTOMAŠĪNAS DISKU TEHNISKĀ STĀVOKĻA NOZĪME

Home / Uncategorized / RIEPU UN AUTOMAŠĪNAS DISKU TEHNISKĀ STĀVOKĻA NOZĪME

Ikviens autovadītājs zina, ka riepu tehniskajam stāvoklim ir liela loma ceļu satiksmes drošībā. Viens no rādītājiem, kas nosaka riepu kvalitāti, ir protektora dziļums, kam jābūt atbilstošam normatīvajiem aktiem, pretējā gadījumā, riepas nav derīgas lietošanai. Daudzi riepas izvēlas, balstoties uz cenas faktoru, kas ne vienmēr norāda uz riepu kvalitāti, jo, kā jau daudzās jomās, ne vienmēr dārgākais nozīmē labāko, taču taupīt arī nebūtu prāta darbs. Riepu garāža gaida ikvienu interesentu un neskoposies ar padomiem, kā arī lielisku riepu apkopes servisu. Kad jāmaina triangle vasaras riepas, jāmeklē uzticama riepu garāža, kurā sniegs ne tikai konsultācijas, bet arī pieejami dažādi, ar riepām un riteņiem saistīti pakalpojumi.

RIEPU UN DISKU SERVISS

Riepu, riteņu un disku apkope iet roku rokā jebkurā servisā. Diski, daudzu uztverē, ir dekoratīvs elements un pat nenojauš, cik liela ir to loma visā automašīnas ritošajā daļā. Riepu servisa darbinieki parūpēsies arī par diskiem – veiks diagnostiku, tos salabos un pat nomainīs. Vēl viens populārs pakalpojums, kā dēļ tiek izmantoti riepu garāžas pakalpojumi, ir riepu uzglabāšana ārpus sezonas, jo, kā zināms, riepas ir jāmaina sākoties ziema un vasarai. Riepu cenas ir atkarīgas no ražotāja, tipa un citiem kritērijiem. Ņemot vērā to, ka autovadītāju paradumi uz ceļa mēdz būt ļoti dažādi, atšķiras arī braukšanas stili, kas ietekmē riepu tehnisko stāvokli un ilgmūžību.

JAUNU UN LIETOTU MAŠĪNAS RIEPU IEGĀDE SERVISĀ

Riepu servisa piedāvājumā varam atrast gan jaunas, gan mazlietotas ziemas, vasaras un vissezonas riepas, kas piemērotas Latvijas klimatam visa gada garumā. Lietotas un mazlietotas auto riepas var maksāt pat par četrdesmit procentiem lētāk, tāpēc daudziem tā ir pirmā izvēle, kad runa par riepu maiņu. Pastāv atšķirība tajā, ja lietotas riepas pērkat servisā vai, piemēram, pēc kāda sludinājuma. Pērkot riepas riepu garāžā, tās iepriekš tiek pārbaudītas un noteikti ir drošas lietošanai, taču pērkot no kādas privātpersonas, diemžēl, iespējams nopirkt kaķi maisā un palikt gan bez naudas, gan bez riepām. Riepu garāžas uzticamie darbinieki noteikti neliks vilties ne jums, ne jūsu auto.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *