KVALITATĪVĀKIE LOGU MONTĒŠANAS TEHNISKIE RISINĀJUMI

Home / Uncategorized / KVALITATĪVĀKIE LOGU MONTĒŠANAS TEHNISKIE RISINĀJUMI

Teicama telpu tehniskā stāvokļa rādītāju pamatā, bieži vien ir kvalitatīva logu montāža. Mūsdienās izgatavotie logi stipri atšķiras no tiem, kādus bijām raduši redzēt pirms gadiem 30 un vēl agrāk. Mūsdienās izgatavotie logi tiek veidoti, galvenokārt, no stikla paketēm, kas ievietotas plastmasas, koka vai alumīnija rāmjos. Plastmasas logi pirms 20 gadiem, tika uzskatīti par inovāciju. Sākotnēji biroju ēkās, ražotnēs un skolās, un pēcāk jau privātmājās, plastmasas logi stabili ieņēma pozīciju uz ilgu laiku. Ja ikdienā, ejot pa ielu, nedaudz ieskatīsimies, skaidrs, ka veco laiku koka logu rūtis ieraugām ar vien mazāk un mazāk. Tā pat, noderīgs aksesuārs jaunajiem logiem, būs insektu tīkls, kas būs īpaši novērtēts karstos vasaras vakaros, īpaši tajos mājokļos, kas atrodas ūdenstilpņu tuvumā.

DAŽĀDA TIPA DURVJU IEBŪVĒŠANAS VEIDI JŪSU MĀJOKLIM

Mājās cilvēki atpūšas un uzkrāj spēkus jaunai darba dienai. Savās mājās, neaicinātus viesus vēlas redzēt reti kurš, nemaz nerunājot par tiem, kuri ļaunprātīgi iekļuvuši īpašumā(ieskaties te – https://labologuagentura.lv/). Metāla durvju uzstādīšana mājas vai dzīvokļa ieejai ir viens no labākajiem risinājumiem kā nodrošināties pret ārējās vides ietekmi iekštelpās, tās padara mājokli drošu, tām ir teicama garantija un kalpošanas laiks. Ir iespējams izvēlēties arī PVC jeb plastmasas durvju uzstādīšanu, bet klienti šāda veida durvis izvēlas kā izeju uz terasi vai dārzu vai arī kā ieejas durvis dažādās palīgēkās.

KĀ ATRAST ATBILSTOŠAS PALODZES?

Iekšējās un ārējās apdares darbus pēc logu montāžas, vislabāk ir veikt uzreiz. Pareizi montēti logi nekad neradīs problēmas ar gaisa cirkulāciju telpā un neradīs pelējuma sēnīšu rašanās risku, kā arī novērsīs kondensāta rašanos. Šāda veida sekas, nepareizai logu un durvju montāžai, var novest pie veselības problēmām – astmas, alerģijām un pat dažādas pakāpes saindēšanās gadījumiem. Izvēlieties logu montāžu pie kvalificētiem meistariem, lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem. Vislabāk izvēlēties pilna spektra pakalpojumu sniedzējus, jo viņi parūpēsies ne tikai par logu, bet arī apdari un palodzēm.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *