Ērti pieejami auto nomai

Home / Uncategorized / Ērti pieejami auto nomai

Auto noma Rīgā tiek piedāvāta tiem, kam nav sava transportlīdzekļa. Ja ir īpaša interese, konkrētajā uzņēmumā tiek piedāvāta auto iznomāšana ar vadītāju, kas viennozīmīgi veiks visus savus pienākumus tiešām atbildīgi. Jāielāgo, ka pastāv zināmi ierobežojumi, piem., nomnieka minimālais pieļaujamais vecums nemainīgi ir 20 gadi. Visnotaļ būtu jāielāgo, ka ierobežota tiek arī spēkratu izmantošanas zona, no sākuma par to rūpīgi vienojoties konkrētajā līgumā. Būtībā tie būtu 500 km mikroautobusiem un 200 km vieglajiem auto, ja gadījumā runa ir par diennakts pieļaujamo nobraukumu. Gadījumā, ja rodas apstākļi, kuru rezultātā šo minēto nosacījumu pārkāpjat, tiek piemērota papildu maksa par nākamo diennakti. Neizsakāmi laba opcija ir tieši ilgtermiņa noma šiem auto, jo tad mierīgi varēsiet izvēlēto spēkratu lietot pat 12 mēnešus(vairāk informācijas skatīt te – http://www.elegantsauto.lv/). Tieši šāda tipa mašīnu noma ir iespējama tikai regulāri izpildot attiecīgos maksājumus par katru nākamo mēnesi.

Kā piemeklēt īsto auto?

Auto iznomāšana Rīgā Jums dāvinās patīkamas priekšrocības, sākot jau ar to, ka auto mierīgi varat saņemt dažādās pilsētas nomalēs un arī citur. Mašīnas iznomāšana nav nekas grūts, tomēr jāatceras, ka visiem klientiem ir noteikti savi pienākumi. Ja ir tiešām reāla interese šajā brīdī, varat iepazīt tabulu, kurā būs redzamas visas cenas un sniegtie pakalpojumi. Piedāvāto mikroautobusu iznomāšana ir ērts variants, ja gadījumā esat ieplānojis kādu lielāku draugu ekskursiju u.c. lielākus pasākumus, kur tie varētu lieliski noderēt. Lai spētu apjaust, kurš no variantiem Jums būtu vispiemērotākais, ieteicams aplūkot pievienotos aprakstus. Ja ir reāla vajadzība, tiek iznomāti arī speciālie bērnu sēdeklīši, GPS auto ierīces un citas detaļas, par kurām būs kāda atsevišķa dienas maksa.

Izmantojiet visas sniegtās alternatīvas

Būtiski atcerēties, ka šāda auto īrēšana Rīgā viennozīmīgi prasa samērā lielu cilvēku atbildību, jo par pilnīgi visiem bojājumiem atbild pats nomnieks. Gluži tāpat klientiem jāzina, ka ir atšķirīga apmēra naudas sodi par dažādiem pārkāpumiem, tieši tāpēc būtu labāk visu izpildīt, lai vēlāk nebūtu nekādu lieku grūtību. Patiešām svarīgs nosacījums ir Jūsu kā autovadītāja konkrētais stāžs, kas nevienā situācijā nevar būt mazāks par 1 gadu. Jums būtu jāsaprot, ka automašīnai vajag būt tīrai un sakoptai, kad būsiet beidzis to arī izmantot, jo tam pilnīgi noteikti tiks pievērsta īpaša uzmanība. Rezervācijas tiek pilnībā aplūkotas un apstiprinātas no mirkļa, kad klients ir veicis avansa iemaksu. Visu izmantoto pakalpojumu apmaksa ir iespējama internetbankā, taču tāpat varat kādreiz izmantot arī savu kredītkarti, ja vien šāds variants liekas ērtāks.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *