Ar ko atšķiras pvc logi un kādā veidā pareizi izvēlēties?

Home / Uncategorized / Ar ko atšķiras pvc logi un kādā veidā pareizi izvēlēties?

Patlaban jau ir atrodami tik dažādi logi, ka var pat apjukt – alumīnija, koka logi vai arī pvc logi. Tie atšķiras kā pēc to profiliem, cik liels ir stiklojums, kas tad ietekmē siltumizolāciju. Mūsdienu tehnoloģijas sniedz iespēju izvēlēties logus jebkāda izgatavošanas materiāla, viennozīmīgi, to kvalitāte būs laba, bet būs jāizvēlas uzticams uzņēmums, kā arī būs pareizi jākopj logi. Tik tiešām logi ir mājas sastāvdaļa, kura pakļauta saulei, lietum, temperatūras iedarbībai, tādēļ logu piemeklēšanai jāpieiet īpaši skrupulozi.

PVC logi kā arī to dažādība

Logi šodien izbrīna mūs ar to dažādību. Pastāv kā koka logi, tā arī alumīnija vai pvc logi, kā arī tie atšķiras pēc izmēra vai formas, tādejādi var būt piemēroti jebkurai ēkai. Bēt kādas ir to atšķirības? PVC logi ir diezgan pieprasīti tirgū, tā kā tiem ir laba cena, ļoti laba siltumizolācija un izturība, taču izvēle jāizdara ļoti pārdomāti, jo sliktas kvalitātes pvc logi var būt arī ar metāla piemaisījumiem. Bet jau koka logi atšķirībā no plastikāta logiem var būt izgatavoti jau ar lielākām vērtnēm vai to konstrukcijām. Tos ražojot izmanto atjaunojamus resursus. Tacu šie logi ir ar zemu atmosfēras izturību, tos ir jākopj, ka arī tie ir dārgāki nekā PVC logi. Alumīnija logiem ir daudz plusu – tie ir kā ļoti izturīgi pret jebkuru ietekmi, gan arī iespējams izgatavot lielas konstrukcijas, ka arī ir ļoti daudz krāsu un veidu, bet alumīnija logi ir diezgan dārgi. Bez šaubām iespējama arī šo veidu kombinācija, piemēram, alumīnija un koka logi. Bet galvenais ir atrast profesionālu un tad tie kalpos ilgi.

Logu montāža – kā atrast sev meistaru?

Pirms tam kā izvēlēties uzņēmumu, kas Jums nodrošinās logu montāžu, noskaidrojiet iespējamo informāciju par piedāvātajiem logiem. Kādus logu ražotājus tie piedāvā, kā arī kāds ir šo uzņēmumu produktu piedāvājums. Standartā pakešu logi netiek uzstādīti bez palodzes, šai produkcijai arī jābūt piedāvājumā. Ir arī uzņēmumi, kas piedāvā arī tādu lietu, kā metāla un pvc durvis dzīvoklim, ir tiešām ērti, kad vienlaicīgi var pasūtīt visu priekš dzīvokļa vienuviet. Bez logu iegādes Jums būs vajadzīga logu montāža, to labāk pasūtīt pie tā tirgotāja, kas Jums pārdeva, tā kā šādi tie būs atbildīgi par savu produkciju. Mēģinot atrast savus pakešu logus, pievērsiet vērību kompānijas darbības laikam, jo senāks tas ir, jo drošāk ir tos pirkt šeit.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *