LOGU, VĀRTU UN ARĪ ŽOGU UZSTĀDĪŠANA JEBKĀDAI ĒKAI.

Home / Uncategorized / LOGU, VĀRTU UN ARĪ ŽOGU UZSTĀDĪŠANA JEBKĀDAI ĒKAI.

Neviens negrib dzīvot vai atrasties telpā bez logiem. Ventilācija, ir viena no svarīgākajām logu funkcijām, tādēļ liela nozīme ir tam, ka logi tiek iebūvēti pareizi. Vēsturiski logu aiļu un rāmju forma un veids ir tiešs laikmeta vēstnesis un tā tas ir saglabājies arī mūsdienās. Par labu strādā arī mūsdienu tehnoloģiskās iespējas dažādu logu konstrukciju izgatavošanai, kas aptver plaša spektra materiālu un paņēmienu izmantošanu.

Uzzini vairāk – https://luksslogi.lv/

PVC LOGI, KOKA LOGI VAI ALUMĪNIJA LOGI JŪSU MĀJĀM!
Šī gadsimta sākumā Latvijā ienāca jauna tendence celtniecībā logu rāmju veidošanai izmantot plastmasu, kas nu jau ir kļuvusi par ierastu praksi ikvienā mājoklī. Tie ir izturīgāki un funkcionālāki par parastajiem koka logiem, taču tas nenozīmē, ka koka logu konstrukcijas būtu nepraktiskas un radīs problēmas. Pastāv opcija izvēlēties arī alumīnija logus. Papildus visām jau esošajām lieliskajām funkcijām, alumīnija logi ir arī ugunsdroši. Šāda veida logi mēdz kalpot četras reizes ilgāk par plastikāta un koka logiem, as tos, principā, padara mūžīgus. Alumīnija logu rāmji ir lieliski savienojami ar jebkāda veida ēkas fasādi, piedevām tie neizskatās smagnēji un ekscentriski, kā sākotnēji varētu likties. Ļoti svarīgi, lai logu montāža notiktu profesionāli, izmantojot pareizas tehnikas un kvalitatīvus manteriālus, jo nepareizi uzstādīti logi var radīt dažādas problēmas – kondensāta un mitruma uzkrāšanossliktas ventilācijas rezultātā, attiecīgi mitrums kalpo kā laba augsne pelējuma sēnītei un citām nepatīkamām lietām.

KAS IETILPST APDARES DARBOS PĒC LOGU MONTĒŠANAS?
Arī ārējai un iekšējai apdarei pēc logu montāžas ir tik pat liela nozīme kā pašiem montāžas darbiem. Zem apdares jēdziena slēpjas gan tehniskie, gan kosmētiskie uzlabojumi. Meistari noteikti atradīs labākos risinājumus jebkāda veida ārsienām un iekšējai fasādei. Arī palodžu nomaiņa tiek pieskaitīta pie apdares darbiem. Daudzi nemaz nezina, ka durvis, logus, garāžu vārtus un pat palodzes ir iespējams veidot vienā stilā, lai radītu gaumīgu telpas eksterjēru.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *