PRIVĀTMĀJU CIEMATS MURJĀŅOS

Home / Uncategorized / PRIVĀTMĀJU CIEMATS MURJĀŅOS

Ja vēlaties baudīt mieru no ikdienas kņadas, bet saglabāt modernu dzīves stilu, tad privātmāju ciemats Murjāņos būs tas kas vajadzīgs. Tas viss atrodams 20 minūšu braucienā no Rīgas, kas rada ideālus apstākļus nokļūšanai darbā un mājās. Šāda veida privātmājas pēdējos gados izvēlas daudzi. Tas sniedz iespēju iegādāties savu privātmāju un zemes gabalu jau sakārtotā apkārtnē, atkrīt dažādas problēmas un birokrātija, kas saistītas ar komunikāciju ierīkošanu, nereti tiek piedāvāti arī dažādi apsaimniekošanas pakalpojumi, apsargāta teritorija un daudz kas cits, kas dzīvošanu šādā kopienā padara īpaši ērtu un mierpilnu. Moderni mājokļi, kas veidoti HI-tech stilā un iekļaujas ciemata misijā un vīzijas redzējumā. Ja vēlaties veidot savu ideālo mājokli, pirkt zemi Murjāņos ir nepieciešamība(vairāk skatīt te – pārdod zemi). Māja atradīsies slēgtā teritorijā un tiek slēgts apsaimniekošanas līgums, kas paredz dažādu apsaimniekošanas pakalpojumu sniegšanu, kas ir iekļauti līguma cenā, kā arī par papildus samaksu iespējams pieteikt papildus pakalpojumus. Ir pavisam viegli realizējams dzīvot klusā, skaistā vietā pie dabas, nezaudējot saikni ar urbāno visi, kas ir pārdesmit minūšu braucienā no mājām.

APKĀRTNES LABIEKĀRTOŠANAS PAKALPOJUMI PRIVĀTMĀJU CIEMATĀ

Lai atvieglotu dzīvi iedzīvotājiem un uzturētu patīkamu atmosfēru īpašuma teritorijā, tiek nodrošināti dažāda veida apsaimniekošanas pakalpojumi. Visa gada garumā atkrīt jebkāda veida raizes par to, ka piesniguša ceļa dēļ varētu nākties kavēt darbu un nobirušas koku lapas aizsprostotu notekas. Skaistu un sakārtotu apkārtni nodrošina apsaimniekošanas pakalpojumi visa gada garumā, ieskaitot dārzniecības darbus. Šāda veida pakalpojumi ir izdevīgi visiem, jo daudziem neatliek laika pēc garas darba dienas pievērsties šāda veida darbu veikšanai.

SAKOPTI DĪĶI VISA GADA GARUMĀ

Viens no lielākajiem privātmāju ciemata lepnumiem ir ierīkotie dīķi. Privātmāju izvietojums paredz, ka katra no vairāk kā desmit privātmājām, būs dīķa tuvumā, tādējādi piedāvājot dažāda veida floru un faunu visā ciemata teritorijā. Tās tiek pienācīgi apkoptas visa gada garumā, tādējādi izvairoties no netīrības un piesārņojuma.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *