PLASTMASAS LOGU TEHNOLOĢIJAS MŪSU MĀJOKĻOS

Home / Uncategorized / PLASTMASAS LOGU TEHNOLOĢIJAS MŪSU MĀJOKĻOS

Plastmasas jeb PVC logi ir klientu izvēle numur viens. Lai arī mūsdienās būs grūti atrast kādu mājas fasādi, kurā nav iemontēti PVC logi, tie savas slavas gājienu sāka nedaudz vairāk kā pirms 20 gadiem. PVC logiem ir 101 variācija – ar un bez vērtnēm, dažādas krāsas, izmēri un formas, turklāt, arī PVC durvis mūsdienās nav retums. Plastmasas logu kvalitāte iet roku rokā ar ilgmūžību, kas nozīmē arī kvalitatīvu furnitūru, palodzes un daudzus citus elementus.

PVC LOGU UN DURVJU MONTĀŽA ĪPAŠUMĀ

Nereti, uzņēmumi, kas piedāvā logu montāžu, nodarbojas arī ar citu elementu uzstādīšanu. Ar labiem logiem komplektā ir jābūt arī labām durvīm. Līdzīgi kā logiem, arī durvīm ir savas modes tendences. Daudzi cenšas sekot līdzi, aktuālajām tendencēm, lai logi būtu ne tikai mājokļa estētiskais elements, bet arī būtu droši. Pieprasīti ir ne tikai PVC logi, bet arī PVC durvis, kas tiek uzstādītas, visbiežāk, privātmājās. PVC durvis ir iespējams uzstādīt ar un bez stikla rūts, visbiežāk palīgēkās vai kā izeju uz terasi(uzzināt vairāk te – https://labologuagentura.lv/). protams, ka arī šādām durvīm var uzstādīt slēdzeni. Mūsdienās daudzi izvēlas dot priekšroku metāla durvīm. Mūsdienās visas ražotās durvis tiek uzstādītas ar ārkārtīgi drošām atslēgām.

KĀDĒĻ SVARĪGI PAREIZI MONTĒT LOGUS?

Pie iekšējās un ārējās apdares darbiem varam minēt ne tikai palodžu montāžu, bet arī logu aiļu kosmētisko un tehnisko savešanu kārtībā. Diez vai varēsit iedomāties logu bez palodzēm. Neatkarīgi no montēto logu materiāla, kā beigu elements tiks uzstādītas palodzes. Parasti visi darbi, kas saistīti ar logu montāžu, tiek izdarīti tajā pašā vai retāk nākošajā dienā, tādēļ satraukumam, par to, ka darbi ievilksies, nav pamata.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *